Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gotówkowa

Gdybym nie byl/a soba, to ...

Polecane posty

Gość Gotówkowa

Kim chcielibyscie byc, gdybyscie nie byli tym kim jestescie? Jaka osoba, kim?

Gość stara psychologi
soba:))))

Gość amore pomidore
ja bym chciala byc facetem, bo oni maja latwiej. bez dwoch zdan!

hmmmmmmmmmm.............................................................................................................................................................hmmmmmmmmmm..............................................................................................................................................................hmmmmmmmmmm.................................................................................................................................................................hmmmmmmmmmm................................................................................................................................................................hmmmmmmmmmm...................................................................................................................................................................hmmmmmmmmmm..................................................................................................................................................................hmmmmmmmmmm..................................................................................................................................................................hmmmmmmmmmm.........................................................................

Gość amore pomidore
juz od najmlodszych lat od dziewczynek sie wiecej wymaga. a to cos posprzataj, a to cos ugotuj, uprasuj, wypierz, itd. zwykle jak chlopak sie gorzej uczy to normalka, ale jak dziewczynie wpadnie gorsza ocena, to jzu jest cos nie tak. kobieta, zeby znalezc sobie partnera musi byc och i ach. facet wystarczy, ze jest przystojniejszy do diabla. w ogole kobiety sie szybko przywiazuja do wszytskiego, wkladaja cale siebie we wszystko co robia. faceci raczej luzik, bedzie co ma byc, beztrosko tak.

facetem, ktory jest egoistycznym, ignoranckim skurwielem, ktory skrzywdzil wiele kobiet. chcialabym tylko, gdybym nie byla soba - tak, ale dziwne dosc podejscie.

Gość amore pomidore
popraw mnie jak cos zle mowie

ja dobrze sie czuje w swojej skorze i nie narzekam na bycie kobieta, bo poza zlymi ma to swoje dobre strony;)

amore pomidore ---> nie w tym rzecz, że źle mówisz, tylko nieobiektywnie, bo jest \'tysiąc\' rzeczy, w których faceci mają łatwiej, a w drugim tysiącu łatwiej mają kobiety :p Tyle.

Gość no to teraz
obiektywnie, wielbicielu. Nie miesiączkujecie i nie rodzicie w bólach dzieci. Wystarczy,żeby chcieć być facetem???? Dla mnie tak, bo rodziłam i wiem, co to za "frajda".

Gość amore pomidore
ma swoje dobre? tak, uwielbiam te bóle brzucha podczas miesiączki :O powiedz w czym maja latwiej kobiety? bo ciekawa jestem :P

jako kobieta wiem, co znaczy bol brzucha podczas miesiaczki:P a w czym mamy lepiej?? na przyklad mozemy bez wyrzutow sumienia udawac idiotki i bez wstydu zwracac sie do innych o pomoc;) mozemy byc slabe, a facetom to nie wypada;) mozemy nosic spodnice i spodnie, a faceteom nosic spodnice nie wypada:D dla mnie wystarczy:D

Gość amore pomidore
bo faceci nie musza udawac idiotow :D

Gość Del_Fiodor
... nie chcialbym w ogole zyc.

Gość amore pomidore
czyli wychodzi na to,ze chcialabym byc glupsza niz jestem ;)

Gość zly aniol
a ja bym chciala byc kobieta ktora ma duzo szmalu o!

na pewno nie chca nimi byc, ale nie zawsze mozna miec to, czego sie chce:D:P kobieta moze tez byc niska... bo o d czego sa obcasy;) faceci maja juz troche gorzej...stad frustracje co poniektorych;)

Gość amore pomidore
jeden plus znalazlam... kobieta moze wyjsc na piwo bez pieniedzy ;)

Gość zly aniol
hehehe a to fakt, choccc.....moga co poniektorzy za to piwo z\sie czegos domagac i tutaj wspomniane wysokie obcasy u niskiej kobiety sie przydadzą

no to teraz ---> ok, rodziłaś w bólach... W zamian za to znasz uczucie wydawania na świat nowego życia, którego my nigdy nie poznamy :) a które w najmniejszym stopniu nie jest do niczego porównywalne. Coś za coś w tym wypadku ;) Właściwie... coś za COŚ ;)

Gość zly aniol
wielbiciel ja tam moge odstapic to rodzenie..