Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość resztka

Oto ostatni etap odkochiwania się.......

Polecane posty

i jak odezwal sie? ja mojemu sznasy nei dma bo musi mi udowodnic teraz z emnei kocha bo jakso starcialmw to wiare

ja tam woel byc niewidoczna bo wtedy moge psac z kim chce ,jak nei chce to udaje,z emnei nie ma:) aja juz starcilam nadizje, umiera zkazda minuta bo jets coraz pozniej i zero czegokolwiek z jego strony:(a ja go kocham:(niestety tak sie czasem zastanawiam dlaczego on mi to zrobil dlaczego odszadl dlaczego te 3lata ta milosc to wszystko co bylo dobre zepsul:(

2lata zwiazku to tez sporo,musimy byc silne i sie nie zalmywac,ale ta dzisiejsza data naprwde mnie boli,ze on nic ni e zrobil,z enei kocha:(a iel mas zlat bo pisals,z eTwoj afcet mature zdaje?

a ja milcze drogie kolezanlki 4 miesiace, nie przyszedl, nie zadzwonil nie napisal :( mysle o nim czesto i wiem ze juz sie tak nigdy nie zakocham

asentra666 => Glowa do gory. Pomysl, ze nie jestes sama :) Tez mi sie wydaje, ze juz nigdy tak nikomu nie zaufam i nigdy juz tak samo sie nie zakocham. Zdenerwowalam sie. Daje sobie spokoj. Skasowalam numer gg, zdjecia. numer komorkowy...(ale niestety znam go jeszcze na pamiec wrrrr....). Mam nadzieje, ze odtad czas bedzie plynal szybciej niz zwykle.

Gość rozstaliśmy się
a gdzie jest pierwszy etap-pomocy!!!!!!!!!

No i moj sie nie odezwal ja tez zaraz zaczne wszytsko kasowac,jak ja go nie cierpei za to jeen pzrycisk i te jego klamliwe smsy odejda wniepamiec

kropeczka23 po prostu na nas nie zaslugiwali! Tylko nie wiem jak mam sie zachowac jak jednak wysle mi te zyczenia w piatek wrrr...to ze mi je wysle nic moze nie znaczyc, tylko ze po prostu jest dobrze wychowany i tyle. Odpowiem mu po prau godzinach krotkim ,,dziekuje :)\'\' to moze sie zdziwi. Zawsze mu dlugie smsy wysylalam, a ten bedzie wymuszony :] No i koniec. I teraz...zajmujemy sie soba.:)