Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonnaa121

Czy moze mi ktos wytlumaczyc

Polecane posty

Gość iwonnaa121

Chodzi o moja miesiaczke.Mam 31 lat,zawsze mialam nieregularne okresy,opoznialy mi sie czasem po 2,3 tygodnie a czasem kilka dni.Od 7 miesiecy miesiaczkuje regularnie co 30,31 dni.Nigdy tak nie mialam.Nigdy nie zazywalam srodkow anty.Wydaje mi sie to bardzo dziwne,ze dopiero po 30-tce okres mi sie ustabilizowal.Mial ktos tak moze?lub orientuje sie odnosnie mojej sytuacji?Dodam,ze nie zaszly zadne zmiany w moim zyciu,mam stalego partnera od lat,ilosc zblizen jest taka sama jak 2,3,4 lata temu,badania ginekologiczne od lat dobre. Prosze o podpowiedz.

Gość daszka 74
należy się chyba z tego cieszyć ;) Lepiej późno niż wcale!!

Gość ad888888
no to może właśnie gina spytaj, pewnie Ci powie;]

Gość iwonnaa121
Jasne ze sie ciesze,mam nadzieje,ze juz tak zostanie. Gina owszem zapytam,ale nie bede specjalnie leciec z tym do niego.Chodze raz w roku,wiec za jakies 2 m-ce bede w Polsce to sie przebadam i popytam. Tymczasem pytam tu,bo moze ktos mial podobnie lub wie co moze byc przyczyna,ze mi w wieku 31 lat uregulowal sie okres.

Nie zmieniaaś przypadkiem diety? Może mieć ona duzy wpływ na gospodarkę hormonalną. I to waśnie możebyć przyczyna tego, że miesiączki Ci się uregulowały.