Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy od fdwoch

co sie dzieje z kims kto ma raczej slaba glowe, a wypije dwa piwa?

Polecane posty

Gość czy od fdwoch

czy jest sie juz pijanym, czy w jakim jest sie stanie? po ilu ta jakgdyby luta mija? po dwoch godzinach jest ok? i czy potem od kogos smierdzi piwem? prosze o powazne odpowiedzi :) pytanie dotyczy osoby z raczej slaba glowa

Gość ElTomato
Juz po jednym swiruje w glowie. A ja w ogole nie pije :(

Gość czy od fdwoch
czyli jak mam slaba glowe to po dwoch bede juz dosc mocno wstawiony? po ilu godzinach mija ten stan?

Osoba która ma raczej słabą głowe, nie czuje po 2 piwkach że jest pijana, dopóki siedzi. Tylko klawiatura trochę lata. :D

Gość czy od fdwoch
pytam z ciekowosci, mialem nadzieje, ze mi odpowiecie a nie od razu sie zdenerwujecie

Gość czy od fdwoch
ale ja chce wiedziec tak mniej wiecej, bo nie wiem na ile moge sobie pozwolic. a nie chce, zeby cos ze mna bylo nie tak. pytam tylko orientacyjnie :)

Gość czy od fdwoch
czyli nikt nie pomoze?

Człowieku trudno powiedzieć:O Niektórzy mają tzw.mocną głowę,a zdarzy im się upić od niewielkiej ilości alkoholu.Zależy to od dnia,sytuacji,towarzystwa........ Ciebie jednak mogę zapewnić,ze poczujesz te dwa piwa:D Zakładając,że masz słabą głowę.Chyba,że te dwa piwa rozłożysz na kilka godzin,ale wtedy piwo robi się niesmaczne.Psuje się. Czy będzie czuć po kilku godzinach?Będzie,a oprocz tego może Cię głowa boleć i mozesz mieć pragnienie :D ♥♪♫

Jeszcze jedno.......Jeżeli nie wiesz na ile możesz sobie pozwolić,to sprawdź w domu.Zrób sobie eksperyment,żeby nie było przykrych niespodzianek :P Po dwóch piwach nic Ci nie będzie(miejmy nadzieję) :D ♥♪♫