Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawski Edek

Jakie zarobki w USA???

Polecane posty

Gość Ciekawski Edek

średnie place w róznych dziedzinach, ktos z was wie? Meczy mnie juz ta Anglia, musze zaczac cos nowego...

Gość babcia Jaga
a jedz Edziu do hameryki pozbieraj dularow

Gość kicha.......
W USA jest straszna kicha....Zarobki zależą od zdolności i wykonywanego zawodu. Jak znasz angielski i cos umiesz zarobisz na start ok. 20$ na godz., jak nie, to szkoda przyjeżdzać bo u Polaka to z reguły 10$ na start, a pierwsza podwyżka o dolara po roku...Oczywiście z tch 20 trzeba zapłacic podatek, wiec zostaje 16$ itd. Nie jest kolorowo...

Gość babcia Jaga
Edziu a czym sie zajmujesz? wiem ze w USA w cyrku akrobatow potrzebuja:) i to nie zart.

Gość 99 88 77
kicha, gdzie mozna zarobic 20 na godzine?

Gość kicha.......
W wielu różnych zawodach, z tym ,że legalnych. np. elektryk, hydraulik, kierowca ciężarówki, lub nawet więcej jako inżynier. Mówię o stawkach w Nowym Jorku, gdzie zycie tez jest drozsze niz w innych stanach.

Gość londyn............
niewiem jak ceny w USA ale 20 dolarow to chyba zadna rewelacja,ja mam podobnie w funtach w londynie i owszem na zycie starcza,ale bez rewelacji.Na utrzymanie rodziny albo odkladanei to stanowczo za malo

Gość babcia Jaga
w USA 20$ na godzine to bardzo duzo, srednio na poczatek ma sie okolo $10 a przeciez minimalna stawka to okolo $5.54. Zalezy gdzie sie trafi. Na prowincji nie ma pracy i ludzie sa szczesliwi jak maja prace za $8 . Edziu jak masz prace w Londynie to nie szukaj szczescia u hameryce.

Gość gość
Jako niania zarabiam 3250$ miesiecznie pracujac 50 h moj chlopak zarobi drugie Tyler. Nie jest zle!