Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zamyslona.....

tez tak macie??

Polecane posty

Gość zamyslona.....

niestety, mam faceta ponad 2 lata, ale ciagle jestem zauroczona innym, ktory ez ma swoja ukochana.......jejku jak z tym jest ciezko:( z jednej strony chce go spotykac, ale z drugiej.juz nigdy nie zobaczyc.....tez tak mieliscie kiedys??

Gość nie nigdy
odpowiedzialam na pytanie

Gość zamyslona.....
ehhh no coz chyba tylko ja tak mam:(

Gość wszyscy tak mamy
grunt to nie dać się przyłapać

Gość tyryryry
sprobuj przypomnic sobie co cie pociagalo w twoim facecie, wasze wspolne chwile, zaproponuj wspolny szaloiny weekend albo cos zeby odzylo troszke twoje zakochanie, no chyba ze jzu go nioe kochasz:P a tamtego unikaj najlpeiej. Albo wyobraz sobie ze cie twoj facet teraz zostawil i co? nie szkoda by bylo. docen go

Gość zamyslona.....
ale glupio mi tak;/ mam wrazenie ze zdradzam mojego faceta w myslach, a do tego ciagla mi mowi ze cos chyba nie tak ze mna ostatnio i ze podoba mi sie jakois facet, ja oczywiscie zaprzeczam, ale juz tak dluzej chyba nie dam rady, nawet podczas intymnychsytuacji zdarza mi sie myslec o tamtym:(........sama jestem zla na siebiue....

Gość zamyslona.....
tyryry--> pewnie smutno by mi bylo i to styrzsznie...kocham go bardzo i wiele dla mnie znaczy ale tak sie niezrecznie czuje gdy mi tamten przyjdzie na mysl...ehhh, szalony weekend?? hmmm moze i trzeba nad czyms pomyslec:)

jakbys dowiedziala sie o paru chamskich rzeczach, ktore wobec ciebie zrobil, nie byloby ci tak trudno.

Gość zamyslona.....
wlasnie w tym problem ze on jest praktycznie idealny!!! poza mna nie widzi swiata, od dwoch lat tak samo zakochany!!! ja tak nie potrafie

Najlepsze w nas jest to, że nas to głupie przyciaga, a to co mamy pod reką dobrego zlewamy jak psa. Jak mi źle - TOPIK Miałam ale nie doceniłam a kiedy docenic chce to ceniony już nie ceni moich cennych uczuć, bo o tamtym to juz całkiem zapomiałam... Ach tym pieknym ogierku :)

docen to, poki tak jest, ja dopiero teraz widze, jak moj facet sie zmienil. juz nie jest idealem, juz nie widac po nim, jak mu na mnie zalezy. teraz jest chujem i skurwielem nr one.

Gość sandrusia24
mialam tak, wiem co czujesz. okropne uczucie. dlatego rozstalam sie ze swoim chlopakiem...i proboje zwiazac sie z tym drugim. cale to moje zauroczenie trwa od 2 lat i dluzej nie moglam sie oklamywac.

Gość myslę sobie
jesli on cie tak mocno kocha to zastanów sie co robisz bo go zranisz i bedzie głupio bo moze nigdy nie znajdziesz faceta który tak kocha

Gość zamyslona.....
tylko u mnie to jest tak, ze po prostu na 101% wiem, ze z tamtym innym nigdy nic by nie bylo nawet jakbym byla wolna....to takie kosmiczne zauroczenie ktore powraca silniej po tym gdy sie spotkamy, a on jest taki mily dla wszystkich.... racja, kobiety sa dziwne......

Gość zamyslona.....
on kocha, ja tez kocham, ale zawsze z tym czyms dziwnym co siedzi gdziies tam gleboko...moze moj facet jest po prostu za dobry...jak bym poczula ze go trace to wtedy bym docenila ta milosc, ehhhh

ja kiedyś byłem właśnie takim niedocenionym \"ideałem\". Teraz ona jest wciąż sama i bardzo samotna, a ja traktuje swoje kolejne dziewczyny przedmiotowo, krzywdzę je wszystkie, nie mam siły ani ochoty się już starać..

Gość zamyslona.....
bishop, ale jak widzisz nie wszystkie dziewczyny tak do tego podchadza..jestem przykladem na to , bo mi to strasznie przeszkadza:(

i chwała Ci za to... aczkolwiek to i tak jest smutne

Gość zamyslona.....
no niestety, umysł kobiety jest czasami strasznie obrzydliwy.

Gość widocznie nie ma tu
musisz to leczyć jak możesz zyc w związku a wzychać myslami do innego to w końcu może zruinowac Twój związek