Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bengal

moja kobieta zostala zgwalcona

Polecane posty

Gość bengal

moja kobieta w zeszlym roku zostala zgwalcona zeby wyjasnic trudnosc tej sytuacji trzeba opowiedziec ze zyjemy w zwiazku konkubenckim ona ma 3 dzieci z poprzedniego malzenstwa i 1 mamy nasze ja od 2lat jestem we wloszech a teraz dowiedzialem sie ze w listopadzie zostala napadnieta i zgwalcona i w lipcu bedzie rodzic co mam z tym zrobic kocham ja bardzo i nie chce zostawic pewnie wezme to dziecko za swoje co o tym myslicie w lutym byla u mnie ale nic mi nie powiedziala moze sie bala mnie stracic pomozcie

Gość a jeseś pewnien
że to dziecko to owoc gwałtu? :O

Gość Marta1983
A może nie została zgwałcona tylko sama dała a teraz to taki owoc seksu. Skoro została zgwałcona mogła usunąć tą ciążę.. Nie kumam.

Gość Marta1983
Ja tu nie wierze w gwałt sorka przykro mi..

Gość gkakak
Ładna bajeczka. A zgłosiła może gdzieś ten gwałt??? Komuś o tym mówiła??? Bo jak nie, to wybacz...

Gość izz....
tez mysle ze cos kreci, nie daj sie wrobic:(

Powinna powiedzieć jeśli tego nie zrobiła to musi coś ukrywać.Przeciez prędzej czy pózniej byś się dowiedział

Gość izz....
Nie jest maloletnia dziewczyna ktora by sie wstydzila isc zglosic gwalt, poza tym w takim przypadku jest (jeszcze cale szczescie) legalna aborcja, tak wiec raczej wynika ze Cie zdradzila i ma teraz dziecko z ta osoba. Wspolczuje

Gość Marta1983
No dziwne i o gwałcie nic nie powiedziała nie miała problemów z psychiką po tym.. Przecież po gwałcie kobieta się załamuje i dla ciebie mężczyzno ciekawostka: Kobieta zgwałcona ma kilka procent na zajście w ciąże. Organizm się broni i odżuca płód przez naturalne poronienie.. Pomyśl co robiła jak ciebie nie było.. Z tego co mówisz miała już wcześniej mężczyzne teraz ty...

Gość Marta1983
No zrób badania na ojcostwo może to jakiś kumpel ją pocieszał.

Gość baju baju baju

Gość bengal
moze macie racje ale ja jej wierze i wiem jaka jest zdrada odpada

bengal to nie pytaj nikogo sam wiesz jakmasz dobre serce i chcesz stworzyć rodzine to weź dziecko na siebie pokochaj jak własne i nigdy nie wracaj do tematu tak bedzie najlepiej

Gość bengal
nigdy jej nie zdradzilem oboje jestesmy po nieudanych zwiazkach wiec w jakim celu mialaby mmnie zdradzac

Gość izz....
Jesli jej wierzysz, wiec po co sie pytasz o rade,widac ze juz podjales decyzje.

Gość bengal
onk 3dzieki za wsparcie tak zrobie

super ciesze sie i mam nadzieję ze wszyscy bedziecie szczęśliwi

Gość bengal
izz.... pytalem bo bylem ciekawy co inni mysla sam jak sie dowiedzialem mialem burze mozgu ale to ja podjalem decyzje dosyc sierot w tym kraju

bengal jestes wielki i super facet oby wiecej było takich żyłoby sie milej i szczęśliwiej na świecie

Gość bengal
dzieki za wypowiedzi czekam na jeszcze

Co Ty kłamie w żywe oczy. Jakby była zgwałcona, to by Ci odrazu powiedziała i to jeszcze by cała psiarnia z daleka od niej uciekała. Pozatym by odrazu usunęła. Takie są kobitki. A tak puściła się z jakimś, bo nie mogła wytrzymać, a miała chcice. Wbrew pozorom dziewczyny mają bardzo duże potrzeby seksualne.

Gość bengal
onk 3 dzieki ty jestes napewno kobieta w dobrym tego slowa znaczeniu i myslisz w dobry sposob dzieki

Gość bengal
moja kobieta akurat nie nalezy do takich co usuwaja zreszta tak jak ja razem sie z tym zgadzamy a ktos jak chce usuwac to jego sumienie i sprawa nie moja dzialka

Gość 1Minerwa
Ja byłam kiedyś zgwałcona i nikt o tym nie wiedział. Nie chciałam wtedy o tym mówić nikomu nawet swojemu facetowi. Jak w końcu mu o tym powiedziałam, to tylko się wygrażał i nic więcej mimo, że powiedziałam kto mi to zrobił. Oczywiście nie chciałam żeby pakował się w mój koszmar i ponosił konsekwencję zemsty, ale robił to w tak przekonywujący sposób, że zaczęlam się bać. Już minęło tyle lat od zdarzenia i na szczęście nic nie zrobił temu gościowi, który mnie skrzywdził. Już nie jesteśmy razem, ale jak byliśmy, to ciągle się odgrażał, że go zabije. Teraz jak o tym myślę to jestem wdzięczna losowi, że się rozstaliśmy, bo byłby w stanie to zrobić. Na początku chciałam zemsty do póki nie dotyczyło to mnie i mojego chłopaka, ale z wiekiem zrozumiałam, że jeżeli tego nie zgłosiłam na policję, to nic później nie zrobię, a jedynie mogę odpowiadać za współudział w jakiejś farsie. Całe szczęście, że nie zaszłam wtedy..........

Gość bengal
MINERWA CHCIALBYM Z TOBA POGADAC BO WIDZE ZE WIESZ O CO CHODZI DAJ JAKIS KONTAKT PROSZE

Gość bengal
1minerwa moj mail to bengal2@tlen.pl a GG 8054261 napisz jak mozesz zalezy mi na tym bardzo