Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kto wymyśli rozwiązanie

Pomóżcie coś wymyślić na noc poślubną

Polecane posty

Co byście zrobiły, gdybyście organizowały ślub i wesele w mieście, gdzie byście nie chciały potem mieszkać, a chciałybyście tam zostać do następnego dnia, żeby porobić ślubne zdjęcia? Do domu daleko, :( zdjęcia chcę w plenerze, a nocowanie u rodziców odpada. (W każdym z mieszkań miejsce tylko na 1 osobę). Pomóżcie! Wymyślcie coś! 🌼 Robienie zdjęć przed uroczystością spowoduje pobrudzenie kiecki w plenerze. 🌼 Fotograf, fryzjerka, makijażystka (wszyscy zaprzyjaźnieni) są tutaj, więc zdjęcia "tam" odpadają. 🌼 Wynajęcie pokoju w hotelu na 1 noc było by takie jakieś "dziwne". 🌼 Zdjecia tydzień, lub 2 później chyba odpadają. To już "nie to". Znajdziecie inne rozwiązanie?

Gość wiesz co ja w ogole
nie kumam o co ci chodzi :o mogłabys to napisac po polsku?

No, właśnie tak jakoś hotel mi się "burdelowo" kojarzy... Myślicie, ze nie? Chyba, nie chcę tej nocy tak pamiętać. :(

zapewniam cie ze tej nocy nie bedziesz pamietac:) zreszta co to za noc?? o 6-7 rano do np.11?? przesadzasz...:)

Fakt, z tym hotelem to przesadzasz.Boisz sie ze malzonek pomysli ze jestes latwa ? :P)

Gość nie wiem co...
mas na mysli mowiac "burdelowo"..do cholery..przeciez to twoj maz!!!:(( ...Polska Pruderia:(((

Gość no ale gdzies przeciez musisz
soac, a skoro w domach sie nie miescicie? O co chodzi? Chyba nie na schodach?

Mieslimy się w domach, ale nie þójdzie przecież każde w swoją stronę. Chcemy tą noc przeżyć razem. Fotki po ślubie przed weselem odpadają, bo już będzie za późna pora - nie będzie światła odpowiedniego.

Gość i*n*k*a
my dostalismy pokoj gratis tam gdzie organizowalismy wesele.