Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sialalalalalalalalalaa

Hmmmm....Wesele u kuzyna niebawem, czy można.....

Polecane posty

oczywiscie nie pojde na wszystkie bo zbankrutuje albo jakas pozyczke bym musiala wziasc:/

nike pobiłaś mnie ja myślałam ze ma przerąbane bo mam 4:P na które pasuje mi isc ale na szczęście 2 z mojej rodzinki 2 z chłopaka wiec obskoczę 2 sukienkami:):):) nawet nie wiesz jak mnie nosi żeby isc na zakupy:) a tu lipa:( zresztą jest tak gorąco ze nie chce mi sie ruszać cala sie lepie:(

No ja jak narazie musze czekac do czwartku i na zakupy:))) ale juz mnie skreca ze nie mam teraz funduszy!!!:)))

Gość SaraSara
Już odpowiadam - niestety 155 cm równiutko.Nawet się dzisiaj zpecjalnie mierzyłam bo spodnie wydały mi się przykrótkie ale okazało się,że się skurczyły bo ja od 8 klasy podstawówki nie urosłam ani centymetr...bu... Longoria faktycznie jest niezła...ale poza wzrostem jest idealna...daleko mi do jej figury ,a jej nogi....no jest po prostu bardzo chuda....jedyne co mnie z nią łączy to karnacja,włosy i wzrost niestety.Poza tym ma ładną buzię...a na to już nie mamy wpływu... Także masz raczej stroje jednokolorowe...niesteyt (kocham czarny i wszyscy mi zarzucają,że ciągle w nim chodzę...mają pewnie racje bo może się postarzam zamiast eksperymentować) Co do butków to pytałam bo właśnie kiecka jest mocno kolorowa z tymi dodatkami z satyny więc nie chcę przesadzić i nie wystroić się na choinkę. Z tym czarnym to mam koleny kłopot bo jak ta kiecka tak wisi i na nią patrzę to wydaje mi się,że może jest za kolorowa...w sensie za mało elegancka.Nie wiem jaka będzie konwencja na weselu więc muszę to wypośrodkować... Nota bebe znalazłam w wawce niezły sklep z kieckami ale raczej większe rozmiary...na przeciwko kina ochota.Może to komuś pomoże. Złapałam jakiegoś doła z tymi ciuchami ostatnio.straciła wiare w moje gusta i styl...o kasie na wspomne...sesja za pasem ,brak czasu,brak kasy...ehh...

sara ja tez chyba od podstawówki nie urosłam :P jak było 156 tak jest :P:P tatuś mi zawsze powtarza ze jeszcze urosnę :P:P:P:P w sumie pogodziłam sie ze jestem taka mała drobna i kochana:) bo jeszcze mam buzie dziecka;/ i nic tego nie zmieni nawet mocny makijaż :P jeszcze jakbym ubrała sie na różowo to nic tylko 15 lat :P:P:P dlatego staram sie teraz ubierać w miarę elegancko ale cóż z tego:( wszystkie sklepy teraz maja zwiększona rozmiarówkę i nagle nosze 32/34 których nigdzie nie ma:( i o wymarzonych ciuchach mogę tylko niestety myśleć ale nie ubierać :( bo wszystko wielkie:( ja bym postawiła na czarny bo skoro lubisz to zawsze sie przyda i ubierzesz później a nie jeden raz. mi wydaje sie ze sukienka jest akurat na wesele nie sztywna kolorowa a zarazem dzięki tej satynie będzie elegancka a nie letnia:)

ja tez nie uroslam i mam 151 cm jak mialam i niestety mam dosc szczuple lydki grube uda i duzy brzuch niestety.

Gość SaraSara
biedna nibys....cóż.Ja natomiast wszytskie cuchy oddaje do krawcowej na poprawki...bardzo sporadycznie zdarza się coś akurat.Ta kiecka jest też do poprawki i do skrócenia....szyją na 1 modłę....Longoria ma super te kiece..tylko gdzie USA a gdzie my... Co do kiecki to się boję żeby nie wyglądać odpustowo...może te paski przypominają kieckę krakowianki ?

to może i ja wtrące kilka słów. Ostatnio (kilka tygodni temu) także byłam na weselu. Poczatkowo planowałam włozyc czarna sodniczkę i czarny zakiecik, do tego czerwona bluzeczka. Niestety czarny bardzo postarza i nie nadaje sie na wesele. Włozyłam więć jasną-kremowa spódniczke -krój dzwonka, czerwona bluzeczkę i marynarkę w kolorze spódnicy. Do tego super fryzura, makijaż. Wygladałam bardzo ładnie. Dodam, iż te wszystkie satyny bardzo podkreslają figure, więc jesli ktos nie ma idealnych kształtów powinien włozyć cos z innego materiału.

ja mam ładna proporcjonalna figurę tylko.... w miniaturze biust brzuszek pupa nogi wszystko spoko tylko małe ! a anglii nosiłam ciuchy na 12 lat bo były dobre na mnie! ja bym chciała xs:) i xxs w każdym sklepie a jak paterze na ciuchy które mi sie podobają i widzę najmniejsza s która ma teraz wielkość m (jeszcze rok temu mogłam czasem kupić s teraz to rzadkość:(:(:() to mija mi radość z znalezienia ciucha i pozostaje wkurzenie! o widzę cos chce to i nici z tego... chyba przerzucę sie na smyka:P normalnie jak cos kupie to obowiązkowo wizyta w domu maszyna do szycia i skracanie :P:P:P nie rozumiem dlaczego wszystko jest szyte na wysokie dziewczyny wiem ze skrócić sie da a dołożyć nie. ale sadze ze jakby jakąś firma wprowadziła krótsza długość mniejszą standardowe 30 zrobiła by furorę :P longoria ma śliczne sukienki cudne boskie:) lubię jej styl i ja:) oj co ja bym oddała żeby mieć jej szafę :P:P:P:P sara jak napisałaś o krakowiance :P to od razu mi sie skojarzyło :P:P:P wydaje mi sie ze sukienka jest ładna i wcale nie odpustowa:) zgadzam się z tobą dziwaczna egzystencja satyna pogrubia. zwłaszcza jeśli ubiera sie w całości w satynę i do tego jedno barwna. w sumie to dotyczy wszystkich błyszczący tkanin.

Gość SaraSara
no na szczęście ta satynka jest 3cm na dole sukienki taka doszyta więc satyną się nie martwię... nibys mnie najbardziej irytuje co innego....szyją na wysokie ale wiadomo,że jak ktoś jest wysoki to ma proporcjonalnie dłuższy korpus ,dłuższe nogi....a jak zakładasz kieckę uszytą na wysoką osobę to pas wypada Ci na wysokości bioder...mnie to do szału doprowadza....I jak kiecka jest na ramiączkach to jeszcze się da podregulować ale jak z rękawkami albo na grubszych ramiączkach to kij....i nie zawsze się da tylko skrócić bo ci cycki wtedy na szyi wypadają....czytałam ostatnio,że rozmiar S na przestrzeni 6 lat zwiększyła sie o 8 cm np.w spodniach jeśli chodzi o wymiar bioder...wystarczy porównać jakiś ciuch sprzed paru lat jednej firmy...i od razu widać ile wieksze.No ale generalnie jesteśmy coraz grubsi więc firmy nas oszukują,że nadal jesteśmy s'ką....zostaje zwężanie ...w H&M są działy dla dzieci też....czasem nienajgorsze ciuszki wiem bo kupuje czasem dla chrześniaczki ;)

czesc :) buu nikt nie pisze:( irytujące jest to ze wszędzie wszystko jest za długie pas w biodrach kolana w łydkach... ehhh... odebrałam z domku ta druga sukienkę i właśnie znów nie mila niespodzianka wyglądam jak dzidzi;/ podkreśla moja dziecięcość i wyglądam śmiesznie:(

Gość Zapytalska
nibys wklej linka do tej sukienki... moze nie jest tak zle?

to jest ta o której mówiłam na początku.. http://allegro.pl/item190445016_moda_italia_c_u_d_n_a_sukienka_w_stylu_empire_s.html dopiero teraz ją dostałam bo nie dało sie dogadać z kolesiem żeby wysłał na obecny adres a nie do domu i dopiero teraz ja mam. i lipa;/ wyglądam strasznie dziecięco.... jeszcze z moim tatuażem na plecach to wygląda śmiesznie...

Hej Nibys, lepiej wygladac mlodziej niz zbyt powaznie;) Moze przesadzasz, pokazywalas sie komus w tej sukience? A ogolnie jak lezy?

Gość asiaaaaaa
sorki nie ten topik:)

cześć sunlight:) gdzie tak zniknęłaś :P ogólnie sukienka nie pasuje do mnie;/ nawet nie wiem dlaczego :P po prostu cos jest z nią nie tak;/ a wyglądam na zagubiona mała niegrzeczna dziewczynkę. sukienka jest delikatna a ja w niej wyglądam jak lalka;/ i na mnie ma dziwna długość do polowy uda;/ pokazywałam mamie i współlokatorką wszyscy jednogłośnie się śmieją :P i mówią ze słodko....:P i ze jednak się mi nie udała;/ ale jak wisi na wieszaku to jest śliczna:(

:D No coz... tak to bywa z zakupami na allegro, wiem cos o tym:p Czyli co, pojdziesz w tamtej czarnej czy moze wybierasz sie na zakupy? Czy wygrzebiesz jeszcze cos innego z szafy? Kiedy wogole masz pierwsze wesele? Tą nieudaną zdobycz mozesz jeszcze raz wystawic na allegro;) . A zniknelam, bo musialam spedzic troche czasu z Kims, kto wyjezdza jutro na 4 miesiace 😭 😭😭 i zostawia mnie tu 😭😭😭😭 Ech zycie... :/

nom dokładnie:/ raz się uda raz nie:P ja mam jeszcze czas:) bo wesela dopiero w sierpniu ale chciałam to załatwić teraz bo sesja, później praktyki i praca w wakacje i nie będę mieć czasu na nic w lipcu zwłaszcza ze chciałam jeszcze wyjechać gdzieś:) tak właśnie myślę ze wystawie ja jeszcze raz:) mam bardzo podobna niebieska i leży idealnie na wieszaku wyglądają identycznie ale... nom chyba ze któraś z kafeterianek chce kupić :P buuuu:( to nie fajnie :(:(

Studiujesz w Krakowie, prawda? Ktory rok? Ja tez tam chwile studiowalam, ale po pierwszym semestrze przerwalam i stwierdzilam, ze to jednak nie to:p Ale w pazdzierniku wracam. Na troche inny kierunek.

:) tak w krakowie. 3 :) n a upragnionym kierunku:) i jest super:) dobrze ze wracasz:) wielu moich znajomych mowilo ze wroci na sudia niestety... nikt jeszcze nie wrocil:( a na co sie wygbierasz?? wogle jak chce to mozemy pogadac na gg 1320830:)

Wybieram sie na to: http://www.go.edu.pl/ Jezyk angielski z niemieckim. Moze malo ambitne:) ale wczesniej bylam na lingwistyce stosowanej w WSE im. ks. Jozefa Tischnera i bylo za trudno:P Dzieki za gg:) Na pewno sie odezwe, ale teraz zmykam na spotkanie;) Na razie 🖐️

hmmm pusto i cicho tu. Nibys co tam slychac??? ja juz pierwsze wesele za soba i bylo super:)))) pieknie wygladalam musze skromnie przyznac:P:P:P:P nastepne za miesiac musze jeszcze cos zakupic jaka sukieneczke:P pozdrowionka

cześć NIKE :) super:):):) co tam skromność w końcu jesteśmy kobietami:) nie ma jak dobrze wyglądać opowiadaj:) sukienka w cętki? opowiadaj:) ja nadal nic :( na razie sesja i dziś dzień wytchnienia :) może wiec wybiorę sie na zakupy :P na razie zamiast weselnej kreacji obmyślam jak dobrze wyglądać na egzamin :P

sukienka w panterke troszke zlota i gdzieniegdzie brudnego rozu cudo:)))))) w dodtaku wloski z powrotem pasemka jasny blond co podkreslalo piekna opalenizne:) a co tam pochwale sie:P:P:P w dodtaku kamerzysta latal za mna caly czas az inni to zauwazyli i komentowali hehehe a co tam. Bylo super:))). juz widzialam kilka fajnych rzeczy w tym sliczna sukienke ale trzeba poczekac do wyplatki niestety. Powodzonka na sesji:P:P:P

:):):):) nie ma jak dobry adorator zwłaszcza kamerzysta:):):):) ja tez widziałam kilka fajnych ciuchów ale też krucho z pieniążkami :P nie dziękuje bo dziękowanie pecha przynosi :P:P:P:P

Gość SaraSara
A ja się bałam,że wątek zmarł... ja też po weselichu numer dwa ;) fioletowa kiecka krakowianki zrobiła swoje...nie byłam do końca pewna,ale wiem że wyglądałam super- na kasecie a w sumie większość gości właśnie to będzie oglądać...czekają mmnie jeszcze 3 wesela ;) ale się martwię, bo czas szukać kolejnych ciuchów bo w tej już nie pójdę...spalona bo to ta sama rodzina...ehh uparli się w tym roku.Jak z tramwajami - czekasz i nic a jak przyjedzie to 5 od razu.... A jak u was?Niestety ja dopiero w połowie sesji i w połowie miesiąca dopiero będzie kasa...ehhh....a jak u was modnisie ;) ????

ja sie boje ze zamiera topik:( ta fioletowa bardzo mi sie podobała:) ciesze sie ze wszystko sie udało:) z tramwajami mnie rozwaliłaś dobre:D:D:D:D ja już po sesji :D:D:D:D w sobotę wybrałam sie z mami kupić sukienkę i spodnie lniane. oczywiście tego co zaplanowałam nie kupiłam:P za to wylądowałam w domu z 2 żakietami ( oba w stylu militarnym i oba w odcieniach brązu nie wiem co mi odbiło:P) 3 topami i bielizna ( a bielizna akurat super w kropeczki z intimisimi :)) a sukienek ZERO. ale zakochałam sie w spodnicach ołówkowych wyglądam super mierzyłam 2 po prostu super :)idealne chyba zamówię ten komplet http://kasiazapala.com/midikostiumsesja3.jpg http://kasiazapala.com/midikostiumsesja2.jpg http://kasiazapala.com/midikostiumsesja.jpg http://kasiazapala.com/zakietszary.jpg http://kasiazapala.com/zakietszary2.jpg ale na sukienkę nie mam już pomysłu;/ chciała bym coś oryginalnego wiec narazie kontynuuje poszukiwania:P:P mam 2 sukienki potrzebuje jeszcze 2;P bo na poprawiny wymyśliłam sobie zestawy spódnica+bluzka:) pozdrawiam