Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak mało jest

Dobrze ułożonych dziewczyn, które cnoty nie traciły w wieku 15-17 lat?

Polecane posty

Gość ja mam 22 lata i jestem
dziewicą ale uważam że "dobrze ułożony" to może być pies a nie człowiek więc takim poszukiwaczą ułożonych suczke mówię: W_P_I_E_R_D_A_L_A_Ć!!!

Gość Oona
sory ale ja znam dużo dziewczyn w wieku +22 które też nie są w stanie ewentualnego dziecka utrzymać, czyli według was sex powinien być dozwolony od ok 26 roku życia?? bo wtedy ma się już studia i może jakąś prace, zresztą sex to jest chyba indywidualna sprawa każdego z nas więc nie ryjmy się sobie nawzajem do łóżek, ja nie jade po trzydziestolatkach które są dziewicami

A dla mnie to jest smieszne, kiedy taka 16-latka twierdzi, ze bedzie ze swoim partnerem dlugo...z calym szacunkiem w tym wieku, to nie jest przeciez prawdziwy zwiazek :D.

Gość fgbfgbhfgh
ja mialam 19 lat i 3 miesiace... i bardzo sie ciesze ze zrobilam to wtedy a nie wczesniej... choc mialam okazje.... wiem ze to byloby za wczesnie... 16 latka nie jest dojrzala psychicznie... potem wpadaja i co?? jak koncza? rzucaja sie [pod pociag, wieszaja, faszeruja lekami itd... jak nie teraz to za 10 lat... to sprawa indywidualna kiedy to robi.. ale jak ja bede miala córke to zawsze bede jej [powtarzac zbey sie nie spiszyla zeby potem nie zalowala...

Gość ja to bym
ej głupie cipy nie wiecie co tracicie,pewnie nikt nie chce was zerżnąć i dlatego jeszcze macie te cnoty

Gość pffff
mam 19 lat. I dla mnie śmieszne jest obrażanie dziewczyn nastoletnich.. ze to nie prawdziwy zwiazek ble ble... co Wy chcecie udowodnić, jasne ze jest wiele głupich puszczalskich gówniar, ale czy macie prawo mówic ogolnie?! Wiele osób w tym wieku jest dojżałych, wiedzących co chcą robić w zyciu, i takich które mają kochających chłopaków bo w takim okresie życia również można poznać tego jedynego i wiele takich przypadków znam. Niedojżałością ze strony niektórych osób jest właśnie mówienie ogółem i najeżdzanie na ludzi, bo nie ma dowodu to gorszy i głupi... toć to żałosne.

pffff - kto tu kogo obraza? Trudno mi sobie wyobrazic, a zeby 16 latek traktowal zwiazek ze swoja rowiesnica powaznie ;). Po drugie wyjatki potwierdaja regule :D. Ja szczerze powiedziawszy nie znam zadnej pary, ktora dotrwalaby w zwiazku do tego czasu, poznajac sie w mlodym wieku.

Gość mam 16 lat
ale partnerem seksualnym nie musi byc 16 latek. chlopcy pozniej dojrzewaja fizycznie, psychicznie niektorzy nigdy w pelni dojrzali nie sa. :/

Gość Odina17
Ja mam 17 lat i nie zamierzam na razie...;) Chciałabym wyjsc za mojego ksiecia zaraz po dwudziestce:) wiec mam zamiar czekac do slubu:)lol:)

Gość coooooooooooooooooooo
dobrze ulozony to moze byc pies!

Gość 88888
ja mam skonczone 18 lat i ciagle jestem dziewica jakoś mi sie nie śpieszy zeby to zrobić . miałam okazje i to nie jedna, smiać mi sie chce tylko z tych idiotów którzy lataja za mna umówić sie chca i myśla ze im dam :D:D czekam na kogoś kto na mnie zasłuży i doceni to ze jestem dziewica . a te niektóre dzieciaczki 16 letnie co daja na lewo i prawo niech sie potem nie dziwia ze im jakies syfki na cipce wychodza haha

Gość 88888
ja mam skonczone 18 lat i ciagle jestem dziewica jakoś mi sie nie śpieszy zeby to zrobić . miałam okazje i to nie jedna, smiać mi sie chce tylko z tych idiotów którzy lataja za mna umówić sie chca i myśla ze im dam :D:D czekam na kogoś kto na mnie zasłuży i doceni to ze jestem dziewica . a te niektóre dzieciaczki 16 letnie co daja na lewo i prawo niech sie potem nie dziwia ze im jakies syfki na cipce wychodza haha

Gość fffbgttttttt
a ja mam 18 i ejstem dziewica ;/ juz chcailabym nie byc... ale mi sie wydaje ze juz zawsze bede dziwica ;/

ja mam 19 lat i nadal dziewica jestem... nie spieszy mi sie do tracenia dziewictwa... chociaz mialam ze tak powiem pare okazji ale jakos zawsze rozum wygrywa...:) na szczescie... bo jak juz emocje opadly to bardzo sie cieszylam ze nie doszlo do niczego wiecej bo po prostu zalowala bym tego... czekam na tego odpowiedniego:)

Bardzo generalizujecie.. jasne ze jest dużo lasek młodych które same wskakują do łóżlka bo myślą, ze faceci na to leca i wtedy czują się takie fajne... to przez kompleksy, tak myślę. ale jest też dużo dziewczyn które tracą dziewictwo w wieku wąłśnie 17 lat, są rozsądne... i są potem z tym samym partnerem dlugo... jak nie zawsze. Aha i jeśli dziewczyna traci dziewictwo w wieku 17 lat nie znaczy że sie nie edukowała ... :/ padło zdanie \"za edukacje się wziąć a nie za seks\" ale to durne... to jedno wyklucza drugie?

Gość pieprzycie
nie macie co robić? cnota to indywidualna sprawa, niektore kobiet y dojrzewaja szybciej a inne wolniej i 16latka 16latce nie rowna. takze nie pieprzcie glupie baby ;]

Gość 24latkaaaaa
Ja stracilam jak mialam 20 lat i to bylo za wczesnie i z nieodpowiednim facetem mimo ze bylam z nim przeszlo 1,5 roku:( Szkoda ze nie poczekalam bo jak mialam 22 spotkalam milosc mojego zycia...

ale jak sie tak pomysli to raczej nigdy nie bedzie sie w 100% pewnym czy to wlasnie ta osoba jest ta wlasciwa:)

Gość Cytrynka_007
Wszyscy pisza ze teraz ta mlodziesz to sie puszcza i wogole wy myslicie ze kiedys za czasow naszyh babek tego nie bylo ? to skad sie braly dziecie w wieku 16 lat ? O matko czsem nie jedna 16-sto latka jest rosadniejsza niz 25 latka. A przepraszam jak juz tak cisniecie po dziewczynach 16-st letnich to moze po chlopcach tez co przed ukonczeniem 18 lat sie "puszczal"

Gość co was obchodzi
Kto kiedy traci dziewictwo i czy się puszcza :O.

to moze lepiej niech zaczna cie interesowac (przepraszam wszystkich facetow) bo jak widze partnerki odpowiedniej to ty sobie nie znajdziesz...

Gość aniulka 1234
Ktoś tam wcześniej napisał, ze taka 17,5 latka niczym nie rózni się od 18-latki, oprócz tego, że 18stka może sobie kupić legalnie papierosy w kiosku. Jestem jak najbardziej za tym, że istnieją 16latki, które dojrzalej i rozsądniej myślą od pełnoletnich panienek, ale niestety jak seks po 18stce to wtedy już można... A wszystkie co wcześniej brały się za seks to młodociane kurewki. Nie byłam dojrzała emocjonalnie jak zaczęłam uprawiać seks, teraz już to wiem. Nie żałuję tego i jestem zadowolona z siebie, tak samo dojrzała na seks nie byłam w wieku 18 lat, bo z tego co pamiętam moje myślenie nie rózniło się niczym istotnym w przedziale czasu 15-19. Teraz mogę powiedzieć, że czuję się dojrzałą kobieta. Ale nie potępiam nikogo. A co do samego watku, to chyba założę nowy: Czy są tutaj rozgarnięci panowie, którzy zachowali jeszcze swą cnotę? Bo tacy co w wieku 15-18 lat co zaczynają życie intymne mnie nie interesują, nie są dobrze ułożeni...

Gość katarzynka z koninka
Jak mialam 16 lat to osoby w wieku 20 lat i wiecej byly dla mnie niemalze emerytami. Teraz mam 25 lat i jednak inaczej na wszytko patrze. Z perspektywy czasu warto bylo poczekac z seksem na tego wlasciwego, obecnego meza. Mam na mysli to, ze poprzednie zwiazki i tak sie szybko konczyly a faceci w wieku 17-22 lat maja tylko jedno w glowie. To nie jest ich wina, hormony im szaleja i tak jest. Ale gdyby nie oni to malo ktora szestanska szlaby do lozka. Wieszkosc po prostu daje dowod milosci.

taka dziewica jak ja nie chciala by takiego prawiczka jak ty... bo jestes ograniczony maksymalnie!!!

Gość morellka _ 27
ja straciłam jak miałam lat 22:P :D

Gość elaelaelaelaelaela
A ja straciłam jak miałam 13 i co ? czy to jakas tragedia ? moja sprawa

szczerze to zycie seksualne 16, 17 latek jest tak bujne poniewaz w naszym spoleczenstwie wytowrzyla sie moda na bycie trendy i w ogole najlepszym, ludzie dorosli podazaja za pieniadzem, sa czesto pracoholikami i nie zajmuja sie swoimi coreczkami, daja im wolna reke a te wykorzystuja to i daja na prawo i lewo, a jesli jesczze nie to prowokuja juz samym wygladem. Ja jak mialam 16 lat nie myslalam nawet o tym zeby miec chlopaka, bylo zainteresowanie seksualnoscia ale w sensie raczej JA i JA mowa tu o masturbacji, poznawaniu wlasnego ciała a mysl jakakolwiek o obcowaniu seksualnym z facetem wzbudzala we mnie wstret i nie miescila sie w glowie. Duza zasluga rodzicow ze nie pozwalali na wszystko ale tez przesadnie nie zabraniali, teraz mam 21 lat i szanuje siebie!

bo takie głupie czasy nastały(moda z zachodu),że dzieciaki tracą z młodości to co najpiękniejsze, i zamiast delektować się np. smakiem pierwszych pocałunków i uczyć się własnych reakcji Cieszyć beztroskim życiem "małolata"odrazu chca być dorosłe i idą do łóżka, z chłopakiem, a pozniej tragedia zyciowa bo on ja przeleciał i olał.