Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak mało jest

Dobrze ułożonych dziewczyn, które cnoty nie traciły w wieku 15-17 lat?

Polecane posty

13-16 latka nie ma takich samych poziomów hormonów jak kobieta dojrzała - bo ktoś tu coś takiego zasugerował. To jeszcze dziecko i caly cykl i układ hormonalny dojrzewa i się krztałtuje...

Gość alfabetagama
ja stracilam w wieku 20 lat.tylko dlatego ze wczesniej sie balam i nie czulam potrzeby chyba,.ale tez dlatego zeby miec to juz za soba.

Gość alfabetagama
swoja droga prawiczku,jestesmy z jednego rocznika;p

Gość niegrzeczna dzieeewczynka
ja pier*ole.. nie macie sie czym zajmowac tylko tymi \"gowniarami\" ?? wedlug was zawsze nalezy byc cnotka i czekac az do slubu??!! hahaha :) prosze, nie rozwalajcie mnie! stare rury, czasy sie zmienily, idzcie troche do przodu, a nie tylko narzekacie jaka to mlodziez jest niegrzeczna i niewychowana.. dziewczyny niech robia co chca, zawsze znajda sie dziwki, myslicie ze nie ma trzydziestoparoletnich kurewek?? tamte dziewczyny kiedys zrozumieja swoj błąd!!

ale to przeciez ich sprawa.. a te staruszki, ktore tutaj siedza stwarzają sobie ciągle problemy i szukają tematów do plotek :)

do niegrzeczna dzieeewczynka . Problem tych gowniar co zaczynaja sie seksic w tak mlodym wieku jest wiekszy nic ci sie wydaje, ja nie uwazam ze nalezy czekac do slubu ale aby zaczac inicjacje seksualna nalezy miec jakakolwiek wiedze na temat antykoncepcji i umiec ja zastosowac a taka nastolatka umie tylko dupy nadstawiac a pozniej placze ze w ciazy jest

Gość Bella95
Ale to jest każdego osobista sprawa ...Może się wam to nie podobać ale cóż i tak zrobimy co uważamy ....

Bella95 ale te marne dziewczynki pozniej maja pretensje do calego swiata ze w ciaze zachodza! a pozniej sie slyszy ze matki rania swoje dzieci i posypuja rany sola! no kurwa jedna wielka patologia!!

Gość Bella95
Ale to już ich wina ...same to robiły i to na swoją odpowiedzialność...jesli wogóle ją mają...i nie powinny miec do nikogo pretesji...No chyba ze do chłopaka , który nie wziął zabezpieczenia .....

prawiczku a dlaczego tak bardzo akcentujesz to ze chcesz miec dziewice przeciez ludzie czasami nie specjalnie maja wielu partnerow po prostu nie trafiaja na wlasciwego a mowi sie tez ze osoba ktora ma jednego partnera czesto chce sprobowac z kims innym

Bella95 a ja uwazam ze w dzisiejszych czasach zanika juz ta granica ze to tylko chlopak powinien myslec o zabezpieczeniu, jesli dziewczyna jest madra to powinna tez pomyslec o tym! a jesli wychowana z zasadami to nie powinna sie brac za sex w tak mlodym wieku

Nie wszystkie dziewczyny w wieku 17 lat dają dupy na prawo i lewo.. Ja za pół roku będę miała 18stkę, więc jakby nie patrzeć jeszcze należę do "tego typu" dziewczyn, o których mowa jest w temacie. Z chłopakiem rozmawiamy bardzo często o seksie i oboje NIE wyobrażamy sobie robić czegokolwiek bez zabezpieczenia ;) Wiem, że się kochamy, trochę ze sobą przeszliśmy, ale jestem pewna tego, że właśnie ze sobą chcemy przeżyć nasz pierwszy raz ;) Może kiedyś będę tego żałowała, ale nie chcę teraz myśleć o tym, bo zostałabym starą, samotna panna do konca zycia :P

Gość Bella95
mądre słowa ...ja do takich dziewczyn nic nie mam ..ich życie ...one sobie je marnują...tylko potem niech nie płaczą ze wpadły albo ktoś je zostawił ...Szkoda mi takich osób ....

a Ty już dawno należysz to tych pełnoletnich chłopców ;) nigdy nie miałeś ochoty ani okazji by zrobić tego z dziewczyną, chociażby przypadkową? bo wydaje mi sie, ze mezczyzn w Twoim wieku troche ciagnie do seksu :P

Gość xfxdxhxdxg
sądzę, że autor jest dzieckiem takiej własnej osoby ;| jak ktos chce to to robi

Gość Gaga949
A co was obchodzi kto w jakim wieku traci dziewictwo? To nie wasza sprawa. Fakt, są takie 16- latki, które mają jeszcze niepoukładane w głowach, ale zdarzają się też dziewczyny, które jak na swój wiek zachowują się dojrzale, i wiedzą, co do czego służy. Dajcie spokój.

Gość Gaga949
FAceci też nie są święci.