Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ashleyyy

do R.

Polecane posty

Gość Ashleyyy

Rozstania trud Nadzieja, że Spotkamy się za chwilę A może dwie. Lecz bywa, że Zerwany most Oddala to spotkanie Droga na wprost. Serca nam pulsują Jak radary dwa. Nic nam drogi nie zmieni Ani [???] Świat jest wtedy mały Jak rozstania łza. Na pewno się spotkamy Miłość drogę zna. Bywa też tak, Że życie złe Przydzieli nam dwie role Odmienne dwie. Ja jestem noc, Ty jesteś dzień Tak trudno nam się spotkać Choć łatwo w dzień. Serca nam pulsują Jak radary dwa. Nic nam drogi nie zmieni Ani [???] Świat jest wtedy mały Jak rozstania łza. Na pewno się spotkamy Miłość drogę zna. Gdy wicher zły Ślad myli nam My mamy dobrą mapę serca tam tam. Niestraszny sztorm Piaskowych burz Ani wyniosłe fale Ogromnych mórz. Serca nam pulsują Jak radary dwa. Nic nam drogi nie zmieni Ani [???] Świat jest wtedy mały Jak rozstania łza. Na pewno się spotkamy Miłość drogę zna.

Gość dokładnie
próba popłuczyn po czymś tam co dawno minęło i było nieprawdą :O

Gość przykro mi naprawde
Na pewno się spotkamy Miłość drogę zna. mnie sie to najbardziej podoba 😭 :(

Gość ło matkooooo
ale piekna poezyja............

Gość dziśbezczarnego
Nie! Najpiekniejszy jest ten fragment: Gdy wicher zły Ślad myli nam My mamy dobrą mapę serca tam tam. Takie skojarzenie z Afryką mi się nasunęło...Może dlatego, że zimno. :D