Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivian__W

Odnowa przed wakacjami!!

Polecane posty

Gość Vivian__W

Proponuję zebrać grupkę chętnych i motywować się w poprawianiu naszego wyglądu do wakacji. Nie chodzi mi tu o diety, tylko o poprawienie jędrności skóry i ogółem wyglądu. Ja jestem strasznie leniwa i czasami mi się odechciewa, ale może jak się zbierzemy to w grupie będzie fajniej. Zawsze możemy też podzielić się jakimś nowinkami kosmetycznymi czy wymienić rady na temat dobrych ćwiczeń fizycznych.

Gość Vivian__W
przepraszam za małe błędy:)

Gość City_Baby
hej ;) odchudzamy sie na innych topikach, tu pogadamy o tym jak sprawic by skora byla piekna gladka jedrna o ładnycm kolorycie, a takze o włosach i paznokciach.. wiec ja na pazury na wzmocnienie nakladam olejek rycynowy i rekawiczki i tak sobie w nich chodze ok 20 min..i na paznokcie to rzeczywiscie pomaga. Natomista mam problem ze skora dłoni... ciagle wysuszona...i jeszcze zaczerwineiona przy kostkach...;/ na zmiane temperatura robia sie czerwone i pieka ;/ nie wiem jak sobie z tym poradzic...macie jakies sposoby na ładna skore dłoni?

Gość ojejqqq
zakładasz bawełniane rękawiczki kosmetyczne?

Gość ojejqqq
bardzo dobrym kremem łagodzącym szorstkość skóry jest PENATEN. jest to krem przeznaczony dla dzieci, ale działa :) polecam

Gość City_Baby
akuarat takich nie mam.. poprostu zwykłe jednorazowe rekawiczki , ta wydaje mi sie ze sa lepsze bo olejek ycynowy jets strasznie tlusty i zamiast wsiaklac w plytke pazokcia wsiakalby w rekawiczke.

Gość ojejqqq
hm moze i tak, ale warto zainwestowac w kosmetyczne ;)

w aptece kupicie bardzo fajna maseczke do rak z iwostinu. w opakowaniu sa bawelniane rekawiczki. koszt. jakies 30zl

Gość City_Baby
własnie bylam ostatnio u fryzjera i kosmetyczka robila dziewczynie panokcie i miala taka ładniutka skore rąk....mmmm ;))))) moze tez juz po jakims zabiegu..

Gość parafina na dłonie
i skóra jak u dziecka

Gość Vivian__W
Ja czytałam, że na noc nałożyc dużo kremu do rąk i jeszcze założyć na dłonie bawełniane rękawiczki. Może kilka takich regenerujących nocek pomoże:)

Gość ojejqqq
ja tak robilam i naprawde dlonie byly miodzio.. pozniej juz przestalam i mam jakie mam;D

Gość Vivian__W
ja też podnoszę zeby temat nie umarl!!:) jakich uzywacie balsamow? Ja nivea ujedrniajacy i w sumie dobrze nawilza. Niestety nie wiem czy ujedrnia bo nigdy nie stosowalam go dluzej niz tydz. Zawsze robie przerwe kilka dni, bo czasami nie mam czasu sie nim smarowac, albo jestem zbyt zmeczona:)

Gość ehhh....
jak to z babami, slomiany zapal...

Gość Sylwiaaaa
Ja wam polecam peeling kawowy:) a na dlonie maseczke z banana i jogurtu naturalnego;) A z kosmetykow to krem nawilzajacy garniera ten czerwony:) Naprawde jst bardzo dobry:) W moim przypadku sie sprawdza. Ja sie tak zastanawialam nad balsamem brazujacym chyba niva, ten co teraz tak czesto reklamuja:)