Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja taka sobie

bardzo ważne

Polecane posty

Gość ja taka sobie

Pytanie: czy biorac tabletki anty mozna zajsc w ciaze? i co sie dzieje jezeli nie wiemy o tym ze jestesmy w ciazy i dalej bierzemy...jakie sa skutki bo moj gin powiedzial ostatnio "jestes w ciazy!" ale ja biore tabsy:(i nic wiecej tylko tyle .... wiec nie kumam

Gość vfdvd
nie czaje

Gość ad888888
opisywałam już kiedyś to zdarzenie ale napiszę jeszcze raz;] kiedyś ginekolog powiedziała mi o kobiecie która biorąc tabletki (nie wiem jakie) zawszła w ciążę, ale dowiedziała się o tym w 7.miesiacu, przez 7 mies.miała normalnie okres, co było właśnie skutkiem brania tabletek.Urodziła całkiem zdrowego chłopczyka także można zajsć w ciążę biorac tabletki anty;]

Gość pomozcie biednej
mozna zajsc w ciaze - zawsze jest jakies male prawdopodobienstwo - moze jestes w tych 0,01 procentach. Niemniej uwazam, ze u ciebie to nie bedzie ciaza tylko np torbiel czy cos... Trzebab ylo smialo i bez krepacji lekarza zapytac o to wszystko - co on sobie mysli...

Gość taka ja sobie
bardzo dziekuje! o to mi chodzilo. o zdrow dziecko. bo mowie gin tylko powiedzial ze jestem w ciazy i na tym sie skonczylo. nic nie mowil wiecej. jak pojde do nastepnej kontroli to sie okaze. Ostatnio wspolzylam z chlopakiem i troche nas ponosilo...wiec bardzo mozliwe ale to bylo jakies 2 tygodnie przed pojsciem...wiec teraz jak pojde to napewno juz bedzie wiedziec czy jestem czy nie... zamotanie dzis pisze :)

Gość taka ja sobie
not o odpowiadam mam jajnik policystyczny lecze sie juz rok. wiec raczej watpie

Gość jupi jej
no wlasnie, mi chodzi o to czy dziecko jest calkowici3 zdrowe podczas brania tabletek. czy istnieje mozliwosc uszkodzenia plodu/

Nie stwierdzono negatywnego wpływu tabetek na rozwijający się płód, nie martw się. Nie Ty jedna stosujesz kurację hormonalną przy policystycznym obrazie jajników. Wiele kobiet urodziło dzięki temu śliczne i zdrowe dzieci :)