Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona...82

warto

Polecane posty

jesli masz internet i klikanie pare razy dziennie w reklame nie robi Ci problemu to zapraszam na link : http://www.swiat-reklam.net/pages/index.php?re fid=monikap Klikajac w powyzszy link mozesz sie zarejestrowac.Dostaniesz swoj link taki ja ja wyzej .otrzymujesz na majla reklamy.za otworzenie jednej reklamy dostajesz 10 groszy,a za polecanie swojego linku dostajesz 20 gr od osoby ktora tez sie zapisze. i tak grosz do grosza Nic Cie to nie kosztuje. jednym slowem warto

to jest ściema. nigdy tych pieniędzy na oczy nie ujrzysz (niestety wiem z autopsji). ale jeśli koś lubi reklamy to spoko :P

czemu tak uwazasz? bawie sie w to od niedawna ale znam osoby ktore dostaly kase (niewielka) bo tyle zarobily i byly zadowolone.jak dlugo w ten sposob pracowales? i czy tez w \"swiecie reklam\" czy w czyms podobnym ?

Gość ściema
tez wiem z autopsji

ja sie \'bawilam\' w test&vote czy jakos tak. to tez bylo klikanie reklam, wypelnianie ankiet itp. zabawa trwala ze 4 miesiace po czym dalam sobie spokoj. ale musialam zmienic skrzynke mailowa bo zasypywal mnie spam reklam z tego serwisu, mimo iz sie z niego wypisalam. strata czasu i nic wiecej.

ja sprobje w sumie nic mnie to nie kosztuje, a na net wchodzie i tak prawie codziennie:)

ani grosza. i wstyd mi teraz ze namawialam do tego przyjaciol.

moze ta firma akurat placi.znam osoby ktore dostaly kase.

moze te osoby tak mowia bo chcą zebys sie tam zalogowala a oni wtedy dostaną punkty. to cholernie chory system, w ktory ja juz w zyiu nie uwierze :O ale jesli kreci cie praca charytatywna to powodzenia ;)