Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegundaaa

CZY MUSZE BYC SWIADKIEM NA SLUBIE SIOSTRY?MAM TYLKO JEDN

Polecane posty

Gość kunegundaaa

Gość kunegundaaa
Ą SIOSTRE A NIE CHCE BARDZO BYC SWIADKIEM Z POWODU NERWICY. NIE MOGLAM BYM ZNIESC STANIA NA SRODKU W KOSCIELE I ZA MNA TE WSZYSTKIE BABY OBGADYWACZKI I JESZCZE KAMERA:(JAK TO JEST? MAM TYLKO JEDNĄ SIOSTRE I PONOC MUSZE BYC JEJ SWIADKIEM WG MEGO CHLOPAKA:(

Gość Lilyyy
oczywiscie ,ze tak, jesli Cie o to prosi!

Gość kunegundaaa
SIORA MNIENIE PROSILA O TO JESZCZE ALE WIADOMO ZE JESLI MAM TYLKO JEDNĄSIORE TOP MUSZE BYC SWIADKIEM ..C O JA MAM ZROBIC CHOLERA>>??

Gość Lilyyy
nie prawda siostra moze miec przyjaciolki ,ktore zechce wziac

Gość Lilyyy
poza tym jesli to zrobi to powinnas byc zaszczycona i nie robic problemu

Gość kunegundaaa
alejanie chce ..myslisz ze tak fajnie stac na srodku w kosciele zwlaszcza ze sie ma nerwice i wystawiac sie na obgadywanie babsztyli ..?:(

Gość kunegundaaa
:(

Gość to slubu nigdy nie bedziesz
brala ? Bo przeciez jak sama masz wychodzic za maz i stac na srodku to jeszcze wieksza katastrofa:( Ja na swiadka biore moja siostre i ona jest bardziej wszystkim przejeta niz ja. Powtarza kazdemu ze jest zaszczycona i chwali sie na prawo i lewo;) Mam obawy zeby przypadkiem sie nie wystroila bardziej niz ja:D

Gość kasiulka19
Kunegundaaa jesteśmy w podobnej sytuacji... Za dwa miesiące siostra bierze ślub , a ja będę świadkiem... Mam nerwice i też obawiam się o '' mój stan psychiczny'' podczas uroczystości.

ale wy baby jestescie znieczulone.. Czy wy wiecie co to nerwica? Jakbyscie mialy to byscie nie pisały takich głupich tekstów typu: to slubu nigdy nie bedziesz brala ? Bo przeciez jak sama masz wychodzic za maz i stac na srodku to jeszcze wieksza katastrofa najpierw sie dowiedzcie a potem bedziecie takie mądre przesłania puszczac tej dziewczynie... Jasne że nie musisz byc swiadkową siostry. Jezeli cie poprosi, to zwyczajnie powiedz jej o swoich obawach, o tym ze boisz sie i że nie chcesz byc swiadkową, ale nie dlatego że masz taką zachciankę. Mysle że ona to zrozumie (w koncu to siostra). Ja mam tylko 1 brata, a moj narzeczony tylko 1 siostre a za swiadków bierzemy przyjaciol. I nie ma problemu. Zycze zdrówka i rozwiązania problemu ;)