Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kofaniutkaaaa87 to jaaaa

Czy to już bulimia ??? Pomóżcie

Polecane posty

Gość kofaniutkaaaa87 to jaaaa

Hmm a ja mam takie pytanie. Bo w sumie to nie myśle o sobie jakbym była bulimiczką. Ostatnio wymiotowałam chyba z pół roku temu. Mam wtedy takie napady kilka dni z rzędu muszę choć raz zwymiotować. Czy to początki? A może to nie jest nic złego, jak mam czasem ochotę wyrzucić z siebie jedzenie. Najczęsciej mam tak, jak się mocno stresuje, np kłótnia z facetem, ale taka porządna, która może kończyć się zerwaniem. Wczoraj tak było. I do tego zatrułam się alkoholem i wymiotowałam. (bo musiałam) Całą noc nie spałam. I jakoś tak pomyślałam że następnego dnia będę wymiotować, dzisiaj jest ten dzień. Ale chciałabym żebyście pomogły mi zdiagnozować, co mi jest i czy to jest poważne, czy muszę coś zrobić... I dzisiaj wymiotowałam czuje sie po tym lepiej...

wg mnie to początki bulimii i powinnaś już coś z tym zrobić, zwrócić się z tym do zaufanej osoby, do specjalisty, jak wolisz.Dla ciebie jest to pewien sposób odreagowania stresu, ale bardzo niezdrowy. Wymioty uszkadzają przewód pokarmowy, niszczą zęby, powodują nieświeży oddech... pomóż sobie, póki nie jest za późno.