Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Desperado D

W poszukiwaniu essence

Polecane posty

Gość Desperado D

Witam Panie (żeby nie było wątpliwości - należymy do jednej płci), moje pytanko jest przede wszystkim do Warszawianek. Mianowicie, od dawna uwielbiam, reklamuję i oczywiście używam kosmetyków essence, niestety poza akcesoriami do paznokci (drogerie Douglas) i wszelkiego rodzaju gąbeczkami i pilnikami (Galeria Centrum) najwięszky wybór był w Naturze, osobiście "stołowałam się" w tej w Klifie, dopóki na jej miejscu nie zrobili Max Mary (jakiś miesiąc temu). W tej chwili nie mogę ani znaleźć żadnej innej Natury ani co gorsza (poza wymienionymi wcześniej i nielicznymi na Allegro) samych produktów essence, dlatego jeśli gdzieś widziałyście drogerie i/lub samą markę essence, proszę podajcie namiary. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Desperado :D

ja kupuję ich odżywki do paznokci, nigdy nie ma tej \"mojej\" w GC, ale w douglasie na chmielnej (róg nowego światu) są..

Gość PAULINCIA 2006*****
Mam pytanie, czy kosmetyki essence są dostępne w każdej drogerii Natura? Jestem z Częstochowy i u nas ich nie widziałam. Może poprostu nie zauważyłam dlatego proszę o odpowiedz.Jeśli jesteście z Częstochowy napiszcie gdzie moge dostac te kosmetyki.Internet mnie nie interesuje. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Gość Desperado D
No właśnie "ojejkuuu" odżywki do paznokci i inne paznokciowe akcesoria są dostępne w Douglasie jeszcze w Arkadii i Wola Parku. Ale mnie niestety chodzi o tzw. kolorowe kosmetyki, których ni widu, ni słychu. W Naturze tylko jednej (i to jeszcze warszawskiej jakby co) widziałam essence (i ją właśnie zlikwidowali).

Gość truskawa_86
Zainteresowanych kosmetykami Mary Kay, z okolic Krakowa zapraszam na stronę: http://kosmetykimarykay.wordpress.com/ w taki sposób ostatnio zamówiłam sobie mikrodermabrazję i podkład ;)