Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roopex234

Karkonosze-gdzie sie zatrzymac?

Polecane posty

Gość roopex234

wybieram sie w lipcu w Karkonosze. w necie oczywiscie moc ogloszen roznego rodzaju hoteli, pensjonatow, kwater itp. wszysystkie ogloszenia sa jednak "suche" i podobne do siebie, nie mowia tak naprawde nic o miejscu ani o atmosferze. wiadomo,ze chcialoby sie dostac dobry standard za w miare niewygorowana cene, ale najwazniejsza jest dla mnie obsluga-chcialabym zeby wlasciciele byli sympatyczni mili, po prostu luddzcy (bo z tym roznie bywa-pare razy nieprzyjemnie sie juz nacielam). Stad moj post: jesli macie jakis zaufany,godny polecenia pensjonat albo kwatere w Karpaczu albo Szklarskije Porebie napiszcie tu, piszcie tez o waszych wrazeniach -jakie sa fajne restauracyjki, bary itp. w tych miastach czy jest co robic gdy pada deszcz? dzieki za wszystkie wspisy

Gość roopex123
podnosze...

to zależy czy chcesz spać gdzieś blisko centrum czy od \"noclegowni\" może byc kawałek? w Karpaczu jest takie osiegle przy Kruczych skałach i tam są fajne pensjonaty, często pokoje mają swoje łazienki, a i miejsce jest fajne, bo do to osiedle jest wyżej położone i piechotą nie dość, że spory (kwadrans) spacerek to dość stromo :) w SZklarskiej blisko centrum jest parę pensjonatów o takiej samej nazwie i musiałabym sobie przypomnieć, w którym konkretnie się zatrzymywałam, ale w pokoju był kominek!! Szklarska jak dla mnie jest drętwa, gdy się nie jeździ na nartach..w deszczowe dni nuuudy, co innego Karpacz!!!

Gość karpaczówka
ja rowniez polecam Karpacz...rewelacja...ma swoj urok...ciagle stromo;) jest adrenalinka...ehh

Gość adropolka
Polecam Wille Scaliano w Kudowie Zdrój. Piękne pokoje,restauracja,spa i wiele innych atrakcji. Bardzo fajne miejsce.

hej 2 lata temu bylam w karpaczu, mieszkałam najpierw w willi \"Anna\", później w willi \"Urszula\". W obu miejscach było ok, chociaż w Urszuli było milej - właścicielka super kobitka - zawsze chętnie pogadała, a i pokoje ładne, nowe, i co mnie zawsze urzeka - dbałość o szczegóły typu śliczna pościel, jakieś kwiatki, super firanki... Teraz zajrzałam na stronki z noclegami, to można wybierać i przebierac w ofertach w Karpaczu :)

Gość ParaZakochanych
Spróbuje przekimać w www.scaliano.com.pl

Gość arabka9999
Moja znajoma nocowała w willi Scaliano w Kudowie Zdrój. Mówiła,ze piękne miejsce a sam nocleg nie był drogi.

Gość pupa77
Czy ktoś zna tani nocleg w Dusznikach Zdroju?

Gość arika223
Lepiej zatrzymac sie w Kudowie Zdroj w willi http://www.scaliano.com.pl/ zobacz jak ładnie obiekt prezentuje sie z zewnatrz. Polecałem go tez znajomym i sa bardzo zadowoleni ze własnie tam spedzili swoj urlop. Bardzo mila obsługa i wysmienite jedzenie. jest tez wiele innych atrakcji jak chociazby spa.

Gość jaka glupota
chyba wlasciciel ''scaliano'' sobie tu robi darmowa reklame,niemozliwe zeby nagle znalazlo sie tyle osob promujacych akurat ten nocleg:/ beznadziejna reklama, lepiej juz daj sobie spokoj dorobkiewiczu

Jeżeli szukasz jakiegoś sensownego noclegu, to najlepiej jest skorzystać z jakieś sensownej wyszukiwarki hoteli i hosteli. Znajdziesz taki, który będzie Ci odpowiadał ceną, standardem. Jak dla mnie to całkiem przyzwoitą bazę można znaleć: http://www.ideatur.pl/

Gość andrzej098
Mogę szczerze polecić pensjonat Lawendowe Wzgórze w Zachłmie. http://www.rezydencjalawendowewzgorze.pl/ Oferuje swoim gościom wiele atrakcji a jego położenie jest doskonałą bazą wypadową w góry.

Gość gość
hej ja jestem z tamtych okolic i powiem tak.. Karpacz jako baza wypadowa w gory jest ok, ale miasteczko jest jakby bez klimatu, wole Szklarska Porebe, ktora jest bardziej kameralna i mniejsza.

Gość evita098
Zarówno Karpacz jak i Szklarska Poręba mogą poszczycić się tylko nazwą. Proponuję Zachełmie. Noclegi są tam komfortowe a ceny bardzo przystępne. http://www.rezydencjalawendowewzgorze.pl/ Dodam tylko że jest to pensjonat który dba też o to, żeby nasze dzieci się nie nudziły

Gość Hanaaaw
Jeżeli ktoś z Was szukałby niedrogiego noclegu w Karpaczu, warto wziąć pod uwagę Pensjonat Daglezja - http://www.karpacz.pl/pensjonat-daglezja-pl/a - jest zlokalizowany w centrum, pokoje są czyste, można wykupić sobie dodatkowo śniadanie. Poza tym obsługa jest miła, dla mnie to jest bardzo ważne.

Gość Miliusz
Znam spokojne i kojące miejsce w Karkonoszach.. Folwark Wrzosówka:) Bajkowa atmosfera, romantyczna. Położenie pozwala na zobaczenie przepięknych widoków górskich i najwyższych szczytów prawie z każdego miejsca na obiekcie. Plusem Folwarku jest SPA które jest kilka kroków od domu mieszczące się w drewnianej chacie. W domu można doświadczyć luksusu i wygody.. ale nie można za bardzo się przyzwyczajać bo trudno będzie nam stamtąd wyjechać- znam po sobie;)

Gość gość
A byliście kiedyś w Karkonoszach z przewodnikiem ?. Ja byłam na takich wycieczkach wiele razy ale na wycieczcie z przewodnikiem po Karkonoszach byłam pierwszy raz. Naszym głównym celem była śnieżka i nasz przewodnik na śnieżkę poprowadził nas tak jak nikt inny. Naszym przewodnikiem była ta Paniwww.wiktoriaponiatowska.pl. Warto chociaż raz w życiu skorzystać z takiego wyjazdu.

Gość gość
Od pewnego czasu na narty jeździmy w Góry Sowie do Bukowej Chaty. Na stronie http://bukowachata.pl/ masz ich całą ofertę z cennikiem. Świetne trasy biegowe wygodny stok bardzo dobrze przygotowana baza w Parku Jugów.

Gość gość
Ja polecam tą miejscówkę www.willa-koala.pl na Skalnej - idealne miejsce na wyjazd z rodziną. W ofercie pensjonatu znajdziemy 20 miejsc a miłośnicy pieszych wędrówek przybywają tu, by podziwiać piękno pasma Sudetów Zachodnich. Zimą zaś amatorzy białego szaleństwa wyjeżdżają na stoki i trasy zjazdowe.

Gość gość
Jeżeli w te okolice to tylko wycieczki po Karkonoszach a najlepiej wybrać się na taką wycieczkę z przewodnikiem po Sudetach z www.wiktoriaponiatowska.pl. Mamy gwarancję, że będzie to niezapomniana wycieczka.