Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ciepluch

przebarwienia po ranach

Polecane posty

Cześć! Mam poważny problem z przebarwieniami na skórze,które powstały w miejscach po ugryzieniu komarów-głównie,po strópkach po potówkach, jedną mam po oparzeniu.Wyglądają jak siniak.Tego dziadostwa jest ful ale to jeszcze pikuś.Problem polega na tym,że schodzą co najmniej 2 lata.Stosowałam toinex,cepan,ostatnio polecono mi brevoxyl 4% ale nic nie działa.Boleriozy nie mam bo badania zrobiłam.PROSZE pomóżcie!

Gość samotne serduszko
A skąd jesteś? mogłabym polecić Ci dobrego dermatologa🌻

Gość samotne serduszko
hmmm...raczej nie...:)

50km od Wrocławia w strone Poznania,dolnośląskie.Ale dziękuje za dobre chęci:) U jednego\" dobrego\'\' byłam leczenie miło być długie,drogie i niwiadomo z jakim rezultatem,więc podziękowałam.

Gość bardzo dobry jest
żel clinzacne (może coś przekreciłam ale każdy dermatolog bedzie wiedział o co chodzi). żel jest na wypryski, krosty, trądzik, le cudownie również wybiela i usuwa różne przebarwienia blizny i "zaróżowacenia":) działa także przeciwbakteryjnie -tylko na recepte.Swietnie także wyrównuje cere

Gość upupuu
ja mam gorzej bo mam takie male biale plamki wszedzie tam gdzie cos wyciskalam :O na ramionach to juz porazka,jest jakis sposob zeby to zlikwidowac?gdy sie opale to juz wogole komicznie to wyglada