Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to chore

Macie cos do nastolatek??

Polecane posty

Gość to chore

Wszyscy tylko mowia: zachowujesz sie jak smarkata nastolatka...tylko nastolatki reaguja na zaczepki facetow na ulicy...nastolatki jeszcze nic o zyciu nie wiedza..wiecie co gowno prawda!!!

Gość małe to i głupie
naiwność i głupie pomysły są przypisane do tego wieku i zawsze tak będzie - zresztą dziś mając troszkę więcej niż naście lat (ale niedużo) sama po sobie widzę jaka kiedyś byłam naiwna, głupiutka i smarkata, więc sobie dziecinko odpuść, złość piękności szkodzi.

po wierwsze nikt nie mówi, że ktoś się zachowuje jak nastolatka tylko jak małolata. A, że nastolatki mają jeszcze pstro w głowie to przekonasz się za parę lat jak hormony ucichną ;)

Gość czas......
szybko plynie nastolatko i sama sie przekonasz ze Twoja zlosc dzis jest smieszna:)

Gość jak juz cos
to Ty jestes dziecinką mam 18 lat i wcale nie czuje tego ze jestem niedojrzała...i mysle ze te 20-ki sa mniej dojrzale niz kazda jedna nastolatka!!!

Gość małe to i głupie
skoro masz tak płytkie problemy ( a nastolatką jeszcze pobędziesz 2 lata) to jesteś głupiutką dziecinką nawet :)

no to pomyśl logicznie nastolatko - w takim razie za 2 lata będziesz głupsza niż jesteś i mniej dojrzała niż jesteś? si?

Gość a coooo
Nie wiem czy dozyje 20... a jesli tak bedzie to sie z tym pogodze...bo znam wiele takich przypadkow i smiało moge stwierdzic ze na starosc sie głupieje:)

Gość małe to i głupie
taa od 20. urodzin jesteś stara.. 💤... zmarszczki, opadające cycki, cellulit.. już od 20. urodzin tak tak.. właśnie dlatego nastolatki uważane są za głupiutkie (ty nawet więcej ale nie będę obrażać) i smarkate

Gość hehehehehehehehe
ale daliscie sie nabrac:D tak na marginesie to jestem mezczyzna:D:D:D:D:D:D:D ale piszcie dalej:D:D:D:D podoba mi sie to w jaki sposob mowicie o nastolatkach:D:D:D

Gość hehehehehehehehe
musiałem sobie z tego wszystkiego konia zwalić, ale zabawny jestem nie?:D:D

Gość hehehehehehehehe
tez Cie lubie podszywaczu:D

hehehhehe jeśli na prawdę to raczej nie mężczyzną, a chłopcem :D Mężczyźni nie mają na tyle pusto w głowie, żeby zakładać takie tematy na babskim forum :D:D:D:D:D

Gość małe to i głupie
mężczyźni z reguły mają kobiety i ciekawsze zajęcia :P

Gość hehehehehehehehe
No mozna powiedziec ze jestem chłopcem mam 26 lat to jeszcze wiek dzieciecy:D:D:D:D ale mi z tym dobrze:D mam nawet smoczek:D moja dziewczyna go lubi ssac:D:D:D

Gość hehehehehehehehe
אנו מאפשרים לכם העלאת קבצים או העלאת תמונות או אחסון קבצים לטווח ארוך בכלגודל וברוחב פס מקסימלי, אנו נספק לכם אפשרות העלאת קבצים מכל מקום בעולם (ובקרוב גם האתר יתמוך באנגלית במקביל לגרסה העברית) ואותו דבר גם הורדת קבצים מכל מקום בעולם. רוחב פס מקסימלי לארץ ולחו"ל. בעקבות הביקוש הרב בכל נושא העלאת קבצים או העלאת תמונות וכן גם הורדת הקבצים והורדת התמונות אנו בחודש הקרוב נרחיב ונכפיל פי 6 ויותר את רוחב הפס שלנו, וזה במטרה שנוכל לאפשר לכם העלאת קבצים במקצבים מטורפים וכמובן גם הורדת קבצים במקצבים מקסימלים, ללא תקיעות וללא תקלות. כמו כן אנו היחידים המאפשרים העלאת קבצים מסוג תמונה המאפשרים למעשה לקבל לינק ישיר לתמונה, ללא חובת צפיה בפרסומות ודומיהן, ובכך אנו מאפשרים העלאת קבצים מסוג תמונה במטרה לשים קובץ זה כחתימה בפורומים\מיילים ודומיהם. to teraz coś wam napisze w moim ojczystym języku :D:D:D to jest certyfikat wysokiej jakości cwela więziennego spod tel-awiwu, naprawde :classic_cool: ps. jestem jego szczesliwym posiadaczem od 8 lat :P

Gość hehehehehehehehe
Dobre dobre:D