Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buena chica

NASZE WYDATKI!!!!

Polecane posty

Gość buena chica

dziewczyny na co wydajecie swoje pieniadze?? nie mowie tu o oplatach za mieszkanie czy gaz tylko ta kasa ktora zostaje Wam jak juz wszystko co musicie zaplacicie. ja wydaje najwiecej kaski na: fajurki imprezki ciuchy & kosmetyki jedzonko typu pizza :)fuujjj

Gość i ja się wypowiem
książki kosmetyki najtańsze kuniec:D

Gość trelefele lumpy
fajki kosmetyki ciuchy muzyka czyli plyty alkohol

hmmm.... tabletki anty, doladowywanie telefonu, roznego rodzaju sprzet codziennego uzytku kupowany jednorazowo (np. discman, depilator, aparat fotograficzny, akcesoria do kompa, pendrive, nowy telefon i tym podobne), tusz i papier do drukarki, wyjazdy roznego rodzaju, imprezy, piwo, ksiazki i gazety, plyty oryginalne z muzyka, plyty czyste :P, bilety na koncerty, kino, prezenty, internet w akademiku (na spolke z wspollokatorka), ubrania (ale czesciowo, bo czesc kupuje mi mama), buty, kosmetyki i srodki higieny. na to wszystko idzie moje stypendium. pytanie do autorki: co to sa te FAJURKI ?????

Gość buena chica
fajurki to fajki czyli papieroski:) niestety na to idzie duza czesc mojej kaski:(

Gość medalistka
sieciówka, doładowanie do telefonu, jedzenie na mieście + drinki, podpaski, ciuchy, kosmetyki, siłownia

Gość medalistka
i solarium czasem;)

Gość babcia Jaga
niech pomysle kawa w kawiarni , gazetki, lekarstwa, taksowki, ksiazki, CDs, ....ok codziennie ok 100zl na duperelki

Gość przegrana..........
żarcie, żarcie, żarcie przeczyszczacze :O

Ciuszki, ale mało, kosmetyki ( w ROssmannie to powinnam mieć kartę stałego klienta:) ) i podróże, podróże....

Gość zakreecona
u mnie tak: kosmetyki ciuchy papieroski alkohol komorka wyjscia ze znajomymi gazetki bilety mpk hmmm i wiele innych :)

Ubrania, jedzenie na miescie, benzyna, to chyba tyle. (kosmetyki czasem, bo najczesciej dostaje je od chlopaka)

.... jedzenie /nie mieszkam z rodzicami/, kosmetyki, ciuchy, impezki, czesne za szkołę, bilety,żarcie na mieście,biżuteria. To są główne moje wydatki -)

ale szkoła to tylko raz na jakiś czas :-D