Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettttt

Faceci wola mlodsze duzo mlodsze

Polecane posty

Gość facettttt

nastolatki, one nie maja tak kosmicznych wymagan co do partnera a juz napewno nie zrzedza po roku znajomosci ze chca slubu i dziecka co niestety jest norma u dziewczyn powyzej 20!!!

Gość jestem starsza
też juz nie zrzedze:)urodziłam jedno dziecko i nie mam ochoty na więcej;)-jestem z młodszym

Gość facettttt
ale juz urodzilas a ja musialem sie rozstac z dziewczyna 25 letnia bo mnie katowala pytaniami po roku znajomosci kiedy sie ozenimy kiedy zamieszkamy razem:o kiedy dziecko :o

Gość tripiki
oj facet daj spokoj ze przydarzyla ci sie taka sytuacja z dziewczyna to nie ma co uogolniac poza tym dalabym sobie glowe uciac ze jestes facet78 ;)

facet mow za siebie. Ja tez mam mlodszego faceta i jakos mnie \"wolal\" (co za badziewne slowo)

Gość tripiki
zreszta facet co stoi na przeszkodzie zdobyc jakas nastke? mowisz i masz;) i nie ma sie co glupio dziwic przeciez jak nastka moze miec takie wymagania ? piszesz jakbys byl dzieckiem i nie rozumial pewnych rzeczy

Gość jupiter1
facett co ty myslales ze nastka bedzie myslala o zalozeniu rodziny? ja chcesz sie bawic to zarywaj do nich i nie zakladaj glupich topikow

Gość mayasaaa
ja tam nie wole starszych, a na pewno nie takich co maja ponad 20 lat, moze i staruchy sobie chca szukac nastolatek, ale dla nas sa po prostu za starzy!!!!

Gość pan
opiuy no jesli mowisz o 25 latku to jeszcze tak ale taki od 28 lat to juz bedzie szukal kogos na stale i raczej z takim to nie wiem czy sie wyszalejesz... a np z rowiesnikiem mozesz szalec do woli i wkoncu kiedys wspolnie dojdziecie do wieku kiedy zaczniecie myslec powaznie

O Boszzz... chłopie aleś ty durnyyyy...! Oczywiście że roztrzepana nastolatka (\'krejzolka\") jest THE BEST! Tak trzymaj! Bedziesz sobie znią o ostatnim otwarciu solarium całe życie rozmawiał i bedzie cool... (to jednak nie mit że faceci rozwijaja sie do 4 roku życia a potem już tylko przybierają na wadze :O )

Gość facetttttt
wole gadac o solarium niz glupim slubie i dzieciaku ;p

a dlaczego duże młodsze? żeby sobie je urobić wedle swoich upodobań,choć na pewno nie wszystkie młode kobitki...da się:D starsza kobieta zazwyczaj ,wie czego chce i ma plany troszke bardziej określane ...nie wiem czy to też może o to chodzić

Gość billy joe
moze ty facet lubisz dzieciaki, ale nie wszyscy sa pedofilami. Poza tym kazdy dobiera sobie partnerow na swoim poziomie intelektualnym, wiec pewnie stad to zamilowanie do 16-letnich panienek.

Gość tripiki
facet i twoja ostania wypowiedz mi wystarczy by nie traktowac cie tutaj powaznie niestety ale nie wyobrazam sobie ciebie z kims innym niz nastolatka masz dobre wyczucie ale jak to sie mowi ciagnie swoj do swojego:D

Ja tam małolatkom ściemniam że mam 21 mimo że mam 25. Na szczęście młodo wyglądam

Gość jkih
tylko jakies matoly wola duzo mlodsze, ktorzy nie sa w stanie sprostac starszym (nie chodzi mi tu o jakies korzysci materialne tylko ogolnie). i nie jestem usprawiedliwiajaca sie stara baba bo mam 18 lat.

Gość jkih
"Ja tam małolatkom ściemniam że mam 21 mimo że mam 25. Na szczęście młodo wyglądam" widac jaki poziom :D w taklim razie sie nie dziwie ze wola mlodsze

wierz mi że łatwiej sprostać starszej, są często już zdesprowane i nie mają takich wymagań jak 18. No i łatwiej starszą przelecieć

Gość jupiter1
kuzwa jaki matol 25 lat i odejmuje sobie lat normalnie dzieciak jestes jestem dwa lata starszy ale w zyciu nie uganialabym sie za nastolatkami bo zwyczajnie nudzilaby mnie rozmowa z takimi

Gość there are plenty more fish
a tak w ogóle, to ci wy chcecie udowodnic i komu? samym sobie cos? to wasze zdanie, inni mają inne. :O

Gość jkih
o wlasnie jupiter brawo :) dla mnie to zenada umawianie sie w tym wieku z gowniarami, i tu vchyba nie masz racji - latwiej przeleciec malolate. no ale widze ze Ty ze skrajnosci z w skrajnosc albo malolaty, albo zdesperowane kobiety... a juz nie ma normalnych rowiesniczek? :o

Gość teraz ze starymi szmatami
to nawet strach można coś złapać FUJ

Gość jkih
a poza tym jakie wymagania moze miec 18latka. no prosze Cie.. :o sama mam tyle lat i widze co sie dzieje naokolo :o a jezeli to szczyt Twoich mozliwosci to moze lepiej zostan przy umawianiu sie z mlodszymi. tylko co bedzie za 10/15 lat? jeszcze mlodsze? tylko moga CIe nie chciec, skoro- jak sam wspomniales maja taaaakie wymagania ;)

Gość pan
michall przestan pieprzyc te mlode sa juz po ktorychs tam razach a te starsze kobietki sie szanuja wlasnie wiem co mowie bo troche lat juz zyje na tym swiecie i przekonalem sie ze w teamie to tylko z kobietka ok lat 30

Gość there are plenty more fish
Szybciej złapiesz od młodych szmat niż od starych. Młode mają jednak więkzy przebieg mimo wieku. :P

Nigdzie nie pisałem że młode są po iluś tam razach, wręcz przeciwnie ,moje rówieśnice mają całkiem pokaźny przebieg

Gość as....
ja mam 19 przyznam sie ale z takim pacanem to moglabym tylko na chwile byc

ja jestem dziewicą i większość moich koleżanek też, w dodatku urody mi nie brakuje:D