Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facettttt

Faceci wola mlodsze duzo mlodsze

Polecane posty

Gość there are plenty more fish
Dziecko w twoim wieku to nawet nie wypada dziewicą nie być. A przynajmniej za mojej młdodości nie wypadało. :O

Gość as....
pacanowi tylko jedno w glowie idz sie lecz

Panienko naprawdę nie chciałabyś sympatycznego 25 latka...Tylko dlatego że jest starszy..

Gość jupiter1
urokliwe dzieciatko do nauki !!!

gdyby potrafił ze mną rozmawiać to tak do 28lat chłopak jest dla mnie do zaakceptowania:D nawet 29:D

Gość mozesz michale mówić prawdę

Gość wiesiaa
zawsze wkurwialo mnie generalizowanie na kafeterii, i oto zywy dowod na to ze nie dzieje sie tak bez przyczyny, ile razy trzeba mowic to o czym wiekszosc rozgarnietego spoleczenstwa doskonale wie, ze niezaleznie od wieku ludzie lacza sie w pary ( z roznych wzgledow: uczucie, namietnosc w sensie seks bez zobowiazan takze, wygoda itd.) kto powiedzial ze mloda kobieta dajmy na to kolo 20 ma mniejsze wymagania niz 5 lat starsza, a starszy facet jest bardziej dorosly od tego mlodszego, stereotypy przygniataja w dzisiejszym swiecie, sami siebie ludzie rujnuja bo jakiekolwiek odskoki od przyjetych norm jest odbierane przez ludzi jako kalectwo umysłowe. Jedni faceci wola mlodsze, inni starsze, a jeszce inni rownieśniczki. Wymagania od partnera nie sa uwarunkowane wiekowo, jedna kobieta mysli o malzenstwie majac 20 lat inna majac 30 boi sie na głos powiedziec słowo ślub, rodzina... dziecko, bo w inny sposob zaspokaja potrzeby deficytu emocji i wrazen w ich zyciu. Mam 19 lat i spotykam sie z facetem o 10 lat starszym i jest mi z tym dobrze, jemu zapewne takze. A to nie znaczy ze ja mam male wymagania, czy ubozsza osobowosc i brak tematow do rozmow z partnerem, znowu o nim nie swiadczy ze jest pedofilem, poszukiwaczem mlodego ciala, czy wrakiem emocjonalnym. Wierzcie mi, na swiecie jest tylu głupich ludzi, ze wiecej ich juz nie potrzeba, wiec wypowiadajcie sie w bardziej przemyslany sposob, lub jesli macie odmienne zdanie, przemyslcie je dokladnie by nie przezuwac siana ktore ktos wam w "pysk" za przeproszeniem wsadzi, dziekuje za uwage, pozdrawiam

Gość 98998
panienko, a 35?

Gość tak mądrze wiesiu nie potrafim
y pisać mimo wieku, zresztą większość z nas jest w pracy i nie ma czasu na takie przemyślenia

Gość znowuwszystkowiedzacy
facett nie generalizuj na caly swiat swoich lekow przed odpowiedzialnoscia i zaangazowaniem, prosze nie marnuj pradu na pierdzielenie i posylanie w swiat glupot, to cholerny egoizm :P

Gość wiesiaa
rozumiem, wiec nie traccie go na rzucanie hasła ze cos jest niedobre a cos innego jest lepsze a potem bez słowa odchodzicie nie potrafiac poprzec swoich argumentów

Gość wiesiaa
swoich wypowiedzi argumentami, poprawie sie bo przeciez zaraz sie dorwie banda polonistow

Również ma 25 lat jak zresztą w nicku, i myśląc o poważnym związku w tym wieku warto znależć dziewicę, jednak nawet nie ma co szukać wsród 25 latek więc nie ma nawet sensu się z nimi zadawać

Gość znowuwszystkowiedzacy
wiesiu --> na ogol ludzie ktorzy przedstawia wywazona opinie, powoduja ze matolki nie maja sie o co sprzeczac i to jet grzech najciezszy na forum ;)

Gość potwierdzam....
wolimy dużo młodsze bo są takie młodziutkie

Gość wiesiaa
a jesli mozna zapytac powiedz mi jaka wartosc do zwiazku wnosi dziewica? Czy ten nazwijmy to wprost "tymczasowy stan" opiewa az w takie ilosci szacunku? Ludzie robia podlejsze rzeczy, niz pozbawianie ciala niewinnosci i mimo to sa bardzo szanowani, wiec ciekawi mnie jakie znaczenie ma to dla Ciebie?

Gość wiesiaa
znowuwszystkowiedzacy, wlasnie widze problem, bo chetnie wymienie sie z kims pogladami, na rozmaite tematy, ale ludzie boja sie rozmawiac

Gość ja się wypowiem
skoro kolego już nie maDla mnie ma olbrzymią wartośćma dziewictwo kobiety, Gdybym miał ożenić się z jakąś używaną wyciuruchą to byłby najgorszy dzień w moim życiu

wiesiu, daj spokój, nie przegadasz, nie warto. Ale mądra z ciebie kobietka :)

W pewnym wieku stare kurwy poprostu przestają rajcować...tylko dlatego że dupy dają...

Gość wiesiaa
w takim razie muisz zmienic mentalnosc, sa miejsca na ziemii w ktorych kobiete zycia wybiera sie za mlodu i az do dnia slubu towarzyszy jej przyzwoitka w osobie kogos z rodziny, masz pewnosc ze jest w stanie nienaruszonym, choc daje mi duzo radosci Twoja wypowiedz nie nazywam Ciebie w zaden sposob, wiec uzywana wyciurucha nie jest na miejscu. :0 proponuje zainteresowac sie national geographic taki kanal telewizyjny w ktorym czesto mzona zobaczyc jak zyja inne kultury, jesli nie zcytasz ksiazek polecam:)

Gość święta prawda

Gość wiesiaa
Michał, powiedz mi, ale tak szczerze... miales kiedykolwiek do czynienia z piekna, zadbana, inteligentna, urocza, pelna namietnosci kobieta 30 letnia?

Gość święta prawda
chodził mi o wypowieź michała a co nas obchodzą inne kultury, moja przyszła żona ma być dziewicą i tyle

Miałem, w pracy mam tu ich mnóstwo...ale żadna nie jest dziewicą więc jak już ktoś napisał....nie warto marnować czasu

Gość wiesiaa
Oczywiscie masz prawo tego wymagac, ale co za tym idzie sam masz obowiazek szanowac kobiety, ktore w przyszlosci tez moga byc zonami facetow z podejsciem jak Twoje, poza tym to ze wy macie takie preferencje nie daje wam prawa obrazania innych ludzi, a to dokladnie w tym momencie robicie, albo rybki albo akwarium co?

Gość wiesiaa
michal powiedziales ze przestaja rajcowac, stanu rzeczy nie zmienisz ale mysl o tym co piszesz

Wiesiu, nie wymagaj myślenia od kogoś kto myśli główką, a w ręce trzyma Biblię. :O To już jest za duży stres jak na jednego biednego faceta. :D

Ja jestem niewierzący ale z używaną i tak bym się ie ożenił podobnie jak poprzedni koleś....

np: ja jestem po rozwodzie i widzę że jak mówię o tym to moi rówieśnicy uciekają. Albo myślą że się zabawią i nara. a też chcę sobie ułożyć życie.