Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heee majówka

Lodowata majówka..bardzo dobrze

Polecane posty

Gość heee majówka

Niech te bydło co wyjechało jak jakaś tradycja marźnie.... bardzo dobrze.Buraki pare dni wolnego i cuda robią porażka.Dziewczyny bikini kupowały na plaże i lipa :) Majówka do kitu hhheee wy bydło wrócicie a ja pojade jak słońce w niedziele zaświeci....ludzie inteligencji więcej..nie biore wolne bo tak. Tylko wtedy jak praży i bydła mniej.Ja teraz przebycze do niedzieli w domku przy piwku no i na grilku na działce a od niedzieli jak bydło wyjedzie ja so skikne na wypad paro dniowy :)

Gość bóóóóóóóóóó
:O

Gość yh
hehe

Gość a o kim ty mowisz
BYDLO-- kto to ma byc?

Gość Pani Doktor
ALE JESTEŚ ZAZDROSNY... GDYBYS MIAŁ KASĘ ALBO BLISKĄ OSOBĄ SAM BYS SIE WYBRAŁ... A NIE MASZ WIĘC CIESZY CIĘ NIEPOWODZENIE INNYCH... ŻAL MI CIEBIE....

Gość a o kim ty mowisz
Brawo__ Pani Doktor__ popieram!!

Gość heee majówka
no przecież napisałam że jak bydło wróci to pojade ...na pare dzionków teraz nie będe stała w kolejce po rybke z frytkami więcej luzu a pieniądze mam nawet na full wycieczek do Egiptu ale boje sie samolotów..więc taki wypad dla mnie w Polske to rybka.Hehehe czekam na słoneczko i wtedy ja w bikini walne sie na cycuszki nad morzem a oni będą harować :)

Gość jaaaajjo
zalosne ciele z ciebie :o

Gość jaaaajjo
blahaha boje sie samolotow- a co gryza ? :o

Niedziela tez moze byc lodowata i nie wywalisz cycuszkow na plazy:P

a rybke bedziesz jadla w formie paluszkow rybnych.....zamrozonych zimnym powietrzem znad baltyku :classic_cool:

Gość heee majówka
Ale dlaczego? Bo nie zabijam sie na drodze by wyjechać gdziekolwiek gdzie najwięcej ruchu ? Poprostu czekam na wyluzowanie a ludzie to dzicz nawet wczoraj spodnie trudno było kupić bo babka mówi że ludzie przed majówką powariowali :( i wszystko co na krótko wykupili....szał .Niech teraz chodzi bydełko w kurtkach z misiem nad morzem i w rękawiczkach ...hehe he choć życze tak czy inaczej szczęśliwego powrotu do domu w tych korkach..echhh

Gość heee majówka
zarobiłam na siebie i relaks czas mam wolny najmniej do grudnia.Nie musze jechać w niedziele pojade wtedy gdy mnie kaprys weźmie

hee majowka------> co Cie \"bydlo\" obchodzi? Chca jechac na majowke to jada, odczep sie od nich. ja gdybym miala kim jechac to tez bym pojechala. Nawet nad morze chodzi w rekawiczkach i szaliku:P

Gość heee majówka
Znacie powiedzenie: Ktoś pracuje by ktoś mógł sie lenić??? No to robi posiadanie mądrości i własnego biznesu. Główka pracuje :)

Gość heee majówka
Tacy niedzielni kierowcy co do kościoła tylko wyjeżdżają a potem wybierają sie na majówke ileś kilometrów są zagrożeniem zabijają innych.Stąd tyle wypadków ...bydło szaleje i wcina wate cukrową z budki nad morzem od pana który nawet kranu z wodą nie ma a w nosie nagminnie dłubie ...ale nasze bydło wszystko cieszy

Gość Ty he majówka
jakoś niegramatycznie i nielogicznie się wyrażasz:O Popracuj nad składnią.

hee majowka-----> to idz juz spac,zeby glowka mogla pracowac jutro:P:P:P Moze i masz wlasny biznes i kase, ale KLASY za grosz:P Mozesz sobie kupic Klase S Mercedesa i nic wiecej;)

Gość heee majówka
A co ma klasa do mojego luźnego dnia dzisiejszego ? Mam luzik na spotkaniu biznesowym nie jestem. Jutro też wolne i pojutrze i dalej ,dalej więc spokojnie :)