Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MissDi

Tęsknie za Tobą, nie mogę bez Ciebie żyć...

Polecane posty

Gość de mi
oj ja juz wariuje, nie potrafie normalnie funkcjonować,macie jakies rady jak mam o nim zapomnieć?

Gość stracona nadzieja
ja tak uwazalm,zeby zakochac sie zangazowac w kims kto bardzo pokocha mnei zaczelma sie angazowac dopiero wtedy gdy powiedzia,ze mnie kocha-teraz wiemz,e slowa nie mzona wierzyc ani tym wszystkim chwila bylam ostrozna chcialm mojej wymarzonej milosci kogos kto bedzie ze mna na zawsze pomimo wszystko i co wkopalam sie

Gość de mi
nie było eska żeby mi w nim nie napisał że mnie kocha ,nawet rano w ten sam dzien co sie wyprowadził twierdził ze mnie kocha, a po tyg kiedy sie do niego odezwałam powiedział mi ze juz od dawna mnie nie kochał i ze mnie okłamywał,i w co teraz mam wierzyć?ja nie wiem jak mam życ, swiat mi sie zawalił, a on mi mowi ze mam o nim zapomniec i mam przestac o nim myslec, tylko szkoda ze nie napisał jak mam to zrobić :(

Gość stracona nadzieja
ja tez wkazdym smsie obowiazkowo dostawalm,ze mnie kocha,czasem,ze bardzo z eteskni,a tearz co mija parwie dw atygodnie a on nic jestem zla sama na siebie ze dlam sie tak oszukac

Gość de mi
dlaczego oni nam to robią??ja juz całą wine biore na siebie, normalnie wariuje, nie moge wysiedziec w pracy, w domu tez źle,

Gość stracona nadzieja
tez sie zastanawialm dlaczgo?kurwa dlaczego najpierw mowo ze kocha ze zyc nei umei apotem ngle przestaje dla neio istniec,wiem,ze nie bylam idealna dziewczyna-ale kochalm calym serce,zrobila bym wszytsko,a taerz co smama jestem zla na siebie ze go kochalam-chodz bylo tak pieknie,ze nawet nie moge zalowac tego,e znim bylm dlaczego on mnei juz nie kocha:(

Gość stracona nadzieja
poptze sobie na kasablanke -bo nigdy nie widzialm i ide spac zycze spokojnej nocy i by spelnilo sie to czego pragniecie

Gość MissDi
tak moja rada brzmi: znajdz sobie nastepnego.. :D