Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mająca b70

wielbicielu b70 jesteś? jeżeli tak, zgłoś się tu -

Polecane posty

ja nie mogę usiedzieć w jednym miejscu, często jeżdżę po całym świecie. Uwielbiam to. Fakt, że nie jest to tania rozrywka, ale jak to mówią: \"dla chcącego nic trudnego\"

próbowałam, ale jakiś krzyżyk mi się pojawia. ja to z informatyki noga jestem :o

Gość oj wielbicielu
jakiś ty głupi

Gość oj wielbicielu
nawet dobrze poflirtować nie umiesz

Gość oj wielbicielu
a jak inaczej?

a Ty wielbicielu--------> wszystkim zarzucać brak odwagi, a to mnie, że nie mówię otwarcie, a to lasce/kolesiowi, ze na pomarańczowym....jakaś mania??? ja już się przekonalam, że Ty nie przyjmujesz żadnych krytycznych stwierdzeń....a ciesz się...kolejny topik Ciebie dotyczący....ku Twojej uciesze;)

spa_cja ---> mania? Tak, mania nazywania rzeczy po imieniu :) Bo chyba nie uważasz, że robię to bezpodstawnie? Ktoś pisze anonimowo, że jestem głupi - czy to nie brak odwagi?? :p Po raz kolejny próbujesz się mnie czepiać, marnie Ci to wychodzi. a krytykę przyjmuję bardzo chętnie, pod warunkiem, że chociaż odrobinę pokrywa się z prawdą ;) Jak tak bardzo Cię bolą te topiki, to po prostu na nie nie wchodź i nie zawracaj tyłka 🖐️

mnie nic nie boli...........zauważ, że to Ty uznajesz, że krytyka nie odzwierciedla prawdy....a to żadna obiektywna opinia.... a powiedz, dlaczego Ty siedzisz na forum dla kobiet???? ....by Cie adorowały??? chyba mało tu tematów, które Cie interesują....bo nie wypowiadasz się konstruktywnie....więc pytam: Dlaczego????

Gość oj wielbicielu
dobrze ci tak

spa_cja ---> nie ośmieszaj się :) Jeśli moja opinia nie jest obiektywna, to tym bardziej obiektywna nie może być opinia kogoś z forum, kto kompletnie mnie nie zna i ocenia po paru postach :D:D:D Natomiast po co tu jestem - to już nie Twoja sprawa, nie mam ochoty z czegokolwiek się tłumaczyć :)

bo nie masz odwagi:) z facetami przeciez nie pogadasz....ale wrażliwy jesteś na swoim punkcie jak baba.....więc siedz sobie...:P ja będę miała się z kogo pośmiać

Gość cichodayka
widze, ze jakas kolejna (nie)wyzyta fanka podniosla topik wielbiciela, a on sie nie cieszy nawet, niewdzieczny ;) :P

zakonnica 😘 Dziś po cichu dayesz? ;) spa_cja ---> a Ty z uśmiechem i zadowoleniem znosisz każdego faceta jaki Ci dupę truje, prawda? :D