Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosilec

Mięśniak - jak często po operacji chodzic do ginekologa?pięknie prosze o odp.

Polecane posty

Gość Gosilec

Operacja była 4 m - ce temu, ostatnia wizyta u gin niecałe 3 m - ce temu, nie miałam usg tylko zwykłe badanie, ale gin powiedziała, ze wszystko jest ok...powiedziała, ze następna wizyta jak zajdę w ciążę, ale jak chcę to mogę po miesiącu od wizyty iść na usg, mineły prawie 3, a ja na usg nie byłam, zamierzam w przyszłym tygodniou znów iść, czy za długo zwlekałam? nigdy nie miałam regularnych miesiączek, po operacji trzy @ pod rząd były co 28 dni, czyli idealnie, potem znów się skiepściło, miałam ostatnia po 32 dniach, a teraz minęły znów 32 dni i jeszcze nic:-o czy możliwe, ze mięsniak mi się odnowił? i to tak szybko? jeszcze raz bardzo prosze o odp.

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuup

Gość o co ty kobieto
pytasz? Do lekarza marsz -rozwieje wszystkie twoje wątpliwości

Gość Gosilec
no włąsnie napisałam, ze idę, w poniedziałek jak się uda, a najpóźniej w środę, ale wcześniej chciałam się skonsultowac, bo może niepotrzebnie aż tak się zamartwiam.

Gość niepotrezbnie się zamartwiasz
bo tutaj też możesz uzyskać sprzeczne opinie,lepiej nie słuchać i nie czytać ,przekonać sie samej u lekarza i już

Gość Gosilec
wiem o tym, ja tylko chcialam się dowiedzić czy osoby po takiej operacji często chodziły na wizyty kontrolne, nie chcę też popaść w przesadę i ciągle biegac do lekarza, zwlaszcza, ze gin powiedziała, że dopiero jak zajdę w ciążę....ale od kogoś usłyszałam, ze trzeba często chodzic, więc już sama zgłupiałam....

Gość i to bieg
i to biegusiem bez ociagania i wymyslania przenajrozniejszych przeciwnosci!!!!!!!!!

Gość Gosilec
ojej jak mowisz biegusiem, to aż mnie brzuch rozbolał ze strachu:-o strasznie wkurza mnie, to że nie wiadomo kiedy słuchac lekarzy, przeciez gdybym czekała z wizyta jak zajdę w ciążę, to mogłabym tak z dwa lata nie chodzić:-o

Gość Gosilec
możecie mi tlko odpowiedzieć z własnego doświadczenia, jak często powinnam chodzić? co 3 m - ce? może częściej, rzadziej ?

Gość Gosilec

Gość Gosilec
to nikt nie odpowie:-o

Gość _tyropka_
jejku ja jak bylam po operacji to co ruch chodzilam!! bo bylam tak przestraszona. Lekarz mówił, że przez 2 lata po operacji mam chodzic co 3 miesiące, potem co pol roku a teraz raz do roku, ale i tak chodze częsciej. za kazdym razem chodze na usg, nigdy nie doprawadzę sie do takiego stanu jak wtedy!

Gość Gosilec
więc jeśli nicałe 3 miechy minęły od ostatniej wizyty to teraz idę w sam raz:-)