Leszek Czarny 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ciabata napisał: on to lepiej nikogo bo jest niebezpieczny Niebezpieczny to jest ten co piszesz że cię woli od k. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Leszek Czarny napisał: Niebezpieczny to jest ten co piszesz że cię woli od k. wiekszosc typkow tutaj jest niebezpiecznych i strach byloby blizej ich poznac bo mogliby babce cos zrobic.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Xubuntu napisał: Knur nawet on jest lepszym wyborem od ciebie xD Ja bym nie mógł z amebą i jeszcze wydać na świet kolejnego jednokomórkowca. Ty byś był do tego zdolny na szczęście żadna cię nie chcę nawet kijem tknąć uffff co za ulga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ciabata napisał: wiekszosc typkow tutaj jest niebezpiecznych i strach byloby blizej ich poznac bo mogliby babce cos zrobic.. Jak sie inba skończyła macochowo-pasierbowicowa? Bo musiałam się pilnie oddalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leszek Czarny 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ciabata napisał: wiekszosc typkow tutaj jest niebezpiecznych i strach byloby blizej ich poznac bo mogliby babce cos zrobic.. To jest Twój mechanizm obronny bo się boisz facetów jako takich i związków . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xubuntu 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Leszek Czarny napisał: na szczęście żadna cię nie chcę nawet kijem tknąć uffff co za ulga To jeszcze mało wiesz i dobrze bo byś wykitowal z zazdrości Edytowano 3 godziny temu przez Xubuntu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: Jak sie inba skończyła macochowo-pasierbowicowa? Bo musiałam się pilnie oddalić chyba nic nowego, widzialam tylko temat w ktorym Gina przymilala sie do Baby i pisala ze te tutki paryskie czy Ewki to są zera bla bla bla kopiuj wklej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Ciabata napisał: Ja za bardzo nie wierzę że oni się sparują już bo moon chyba woli Elke albo mnie ewentualnie tylko atencje lubi jak Malowany Attention whore!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Ciabata napisał: chyba nic nowego, widzialam tylko temat w ktorym Gina przymilala sie do Baby i pisala ze te tutki paryskie czy Ewki to są zera bla bla bla kopiuj wklej No, Przewrotna wyrasta na bohatera ostatnio po tym jak sie postawiła Ewie, no mnie zaimponowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Attention whore!!! Nie podniecaj się, moje dumbino też ma cię za śmiecia i robi te specjalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciabata 15 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: Nie podniecaj się, moje dumbino też ma cię za śmiecia i robi te specjalnie czemu wypowiadasz sie za mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Jak sie inba skończyła macochowo-pasierbowicowa? Bo musiałam się pilnie oddalić Tak, że Salix Cię znowu koncertowo zaorała (ale poczekam z komentarzem na Salix) Poza tym nie udawaj, że cię nie było, bo monitorujesz non stop i "widzisz" nawet, jak cię "nie ma" Edytowano 3 godziny temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: Jak sie inba skończyła macochowo-pasierbowicowa? Bo musiałam się pilnie oddalić Przy okazji, jak beta-kosiarka sprawdza się w roli ojczyma, skoro tyle o tym mówisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Przy okazji, jak beta-kosiarka sprawdza się w roli ojczyma, skoro tyle o tym mówisz. opowiadanie o dzieciach i zastępczych rodzicach to domena Gapcia i twoja, zostawiam wam pole do popisu, sama usuwając się w cień handluj z tym przekupo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, bad behaviour napisał: Tak, że Salix Cię znowu koncertowo zaorała (ale poczekam z komentarzem na Salix) Poza tym nie udawaj, że cię nie było, bo monitorujesz non stop i "widzisz" nawet, jak cię "nie ma" a ty sie mnie boisz że non stop sie zasłaniasz pozostałymi hejterami? ja cie nie ugryze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 123 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Attention whore!!! Ja nudli nie wysyłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: opowiadanie o dzieciach i zastępczych rodzicach to domena Gapcia i twoja, zostawiam wam pole do popisu, sama usuwając się w cień handluj z tym przekupo Czyli nie przypuściłaś dzisiaj obrzydliwego hejtu, z wymysłami z du.py, na temat rodziny "patchworkowej" Ale naprawdę miło było znowu, jak za każdym razem, usłyszeć trzask botoksu w twoim tyłku Ale coś pamiętam, beta kosiarka kupuje tobie jakiś kalendarz z Lidla, a dzieciom nic i to wasze święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja nudli nie wysyłam Ja też nigdy tego nie zrobiłem w jej przypadku. Nudle które dostałeś pochodzącą z 2010 roku, mi te same wysłała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: a ty sie mnie boisz że non stop sie zasłaniasz pozostałymi hejterami? ja cie nie ugryze Ty jesteś chodzącą parodią samej siebie, a że mam w "teamie" laski bystre i spełnione, a nie upośledzone przegrywki, to jest owszem pewna satysfakcja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 167 Napisano 3 godziny temu znowu mnie ominęła jakaś draka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 123 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: Ja też nigdy tego nie zrobiłem w jej przypadku. Nudle które dostałeś pochodzącą z 2010 roku, mi te same wysłała. A przez chwilę czułem się wyjątkowy i myślałem, że to specialnie dla mnie robione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nofap gang 1 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Xubuntu napisał: To jeszcze mało wiesz i dobrze bo byś wykitowal z zazdrości co to jest: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: Ja też nigdy tego nie zrobiłem w jej przypadku. Nudle które dostałeś pochodzącą z 2010 roku, mi te same wysłała. Zaraz sobie chlopaczki buzi dadzą. Edytowano 3 godziny temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 7 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, bad behaviour napisał: Czyli nie przypuściłaś dzisiaj obrzydliwego hejtu, z wymysłami z du.py, na temat rodziny "patchworkowej" Ale naprawdę miło było znowu, jak za każdym razem, usłyszeć trzask botoksu w twoim tyłku Ale coś pamiętam, beta kosiarka kupuje tobie jakiś kalendarz z Lidla, a dzieciom nic i to wasze święta a wszystko sie dzieje w moim warzywniaku na środku mojego salonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Zaraz sobie chlopaczki buzi dadzą. Lepiej sobie niż tobie, syfilisie. xD #nohomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 48 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: a wszystko sie dzieje w moim warzywniaku na środku mojego salonu Jak już napisałam, nic nie wiem o warzywniaku, ale na pewno jest to jednoosobowy grażynex z siedzibą w twoim domu, a czy w salonie, czy, gdzie indziej, to już nie wnikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 207 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Xubuntu napisał: Dlaczego im wysłałaś nudesy na których ważysz 50 kg mniej niż teraz Odkleiło cię pravol, część robiona w grudniu 2024 a część w tym roku nie pamiętam jaki miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Jak już napisałam, nic nie wiem I tego się trzymajmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nofap gang 1 Napisano 3 godziny temu elcia okradla panstwo metoda na dziecko. ojca wyslala na ogorki do holandii i postraszyla ze jak nie ebdzie hajsu przysylal to zalozy mu sprawe i jezszcze gorzej bedzie mial, a sam zglosila ze ojciec nieznany bo uciekl po seksie i zaczela brac hajs z funduszu dla sierot. za to jest nawet 10 lat sztumu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 22 Napisano 3 godziny temu Następna gra zaklepana Kupiłem tesz 3 płyty na inwestycje które mi dadzą podstawke ps2 fat poziomom na urodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach