Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajj ajj

przemrożone uda i kolana- plamy na skórze

Polecane posty

Gość ajj ajj

witajcie, szukam u was pomocy, porady jak pozbyc plam z ud, łydek i kolan powstalych przy przemrozeniu nóg, przy kazdej zmianie temperatury pojawiaja mi sie na nogach brzydkie plamy bialo -sino- czerwone, czy jest jakis sposob na pozbycie sie ich? idzie lato, trzeba nogi pokazac, a tu taka skóra niewyjsciowa...

Gość ajj ajj
up

Gość Grube udo
mam to samo dermatolog tez nie pomogl zalecil masaze i .........masc witaminową plus alantavit :/

Gość ajj ajj
poczytam sobie o tych masciach co piszesz.. ja stosowalam rozne masaze, poprawiajace krązenie,rozne specyfiki, ktorych nazw nie pamietam i nie pomogło nic...

Gość grube udo
mnie niestety teez nie pomoglo........... ja mam jeszcze do tego plamy na dekolcie przy zmianie temperatur sa bardzo widoczne i paskudne :(((((((( dodam że lekarz zapisal mi jeszcze rutinoskorbin ktory ma działanie anty..przy siniakach i poprawia ukrwienie szczerze mowiac to wiekszej roznicy nie widze

Gość ajj ajj
kupilam masc witaminowa, zobaczymy czy poskutkuje....

Gość skylie
Witam, Nie wiem czy to pomoze, ale na normalne odmrozona skore w zime rewelacyjny jest surowy seler. Poprostu trzeba sie nim posmarowac tak aby troche soku sie wchlonelo w skore. Na mnie to z zimie dziala rewelacyjnie gdzy mi sie zdazy przemrozic skore (rezultaty widac prawie odrazu). Nie mam pojecia czy na Wasze schorzenie to pomoze, ale moze warto sprobowac :o)

Gość a ja to mam
takie plamy sino biale zawsze jak wyjde spod prysznica :O czy to tez od odmrozenia?

Gość upuupu

Gość upuupup

Gość zalamana na maxa
skylie a ten seler to z korzenia lisci? i czy dekolt tez moge tym smarowac? rozcienczac sok z woda? ........tylu dermatologow nie pomogło moze dr SELER pomoze ;p

Gość skylie
Czesc, Dlugo mnie nie bylo. Wiec ja jak przemrożę skórę to jak juz pisałam leczę ja selerem- korzeniem. Kroję plaster i takim jeszcze swieżym i soczystym smaruje ter miejsca. Operacje powtarzam tak ok 2 razy i jest po sprawie. U mnie przemrożenie to wstrętna łuszcząca sie skóra (na którą nie pomaga żaden krem) i do tego jeszcze bardzo czerwona. Mam nadzieje, ze Wam pomoże. Pozdr, skylie