Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosia 100

pomocy!!!

Polecane posty

Gość ja tak mialam...
zaszlam niestety, potem sie okazalo ze mialam wysokie proby watrobowe :(

Gość gosia 100
to czemu kolezanki mi pisza ze wysokie proby watrobowe nie wplywaja na tabletki antykoncepcyjne?i nie obnizaja tabletyek antykoncepcyjnych?

Gość gosia 100
?

Gość ja tak mialam...
bo teoretycznie chyba nie powinny obnizac, ale ja mialam pecha :(

Gość gosia 100
a ja sie teraz boje.....kochalam sie z chlopakiem i teraz sie boje....a u ciebie byly duzo podwyzszone proby watrobowe? jak myslisz te kolezanki pisaly prawde? moze u ciebie byl tylko pech,nie koniecznie chodzilo tu o proby watrobowe.czasami sie tak zdarza nawet ja proby sa w normie.mam racje?

Gość ja tak mialam...
Niestety.... nie pociesze sie. u mnie to przez te wysokie proby watrobowe, wiem bo pozniej dociekalam dlaczego zaszlam w ciaze, bylam u kilku lekarzy. Mialam nieznacznie podwyzszone proby watrobowe, a jednak... takze uwazaj i zrob test.

Gość gosia 100
na test jest za wczesnie bo minely 2 dni dopiero.okres powinnam dostac w niedziele... teraz to juz bardzo sie boje.... czyli te kolezanki mnie oklamaly???czemu????

Gość gosia 100
??

Chryste panie - gośka, idź do lekarza.Na jakiej podstawie stwierdzasz, że kłamałyśmy i skąd koleżanka wyżej może wiedzieć \"czemu\", jeśli nas nie zna? Tabletki NIGDY nie dają 100% skuteczności, bez względu na to jak regularnie je bierzesz. skąd wiesz, że koleżanka powyżej nie była tą 1 na 1000, które zachodzą rocznie w ciążę przy regularnym braniu tabsów? Skąd wiesz, że to wina prób wątrobowych?Siejesz zamęt, zadajesz 100 razy jedno pytanie i oskarżasz o kłamstwo inne osoby - zastanów się ciutkę.

Gość gosia 100
bo ona tak twierdzi....co ja mam o tym myslec?? to powiedzcie mi jak to wlasciwie jest??/ bo juz nie wiem co o tym myslec...

Na forum każdy może napisać wszystko - każdyinaczej, można kłamać w żywe oczy i jeśli odgórnie zakładasza, że ktos kłamie - to popytaj lekarzy i poszukaj na stronach medycznych.nie będę dociekać na jakiej podstawie koleżanka stwierdziła, że to próby wątrobowe były przyczyną - bo nie interesuję się tym tematem i nie będę wypytywać.Siedzę tu, by pomóc. Jeśli mi ktoś nie wierzy, to niech spyta się lekarzy. Jeśli ktoś umie uwierzyć tylko w negatywne rzeczy - to w ogóle nie powinien zadawać pytań na forum.

Gość gosia 100
przepraszam was za to.

Gosiu - nie mam czasu na to, by zapewniać Cię przez najbliższe 3 godziny, spędzać czas nad stronami, do których i Ty możesz dotrzeć - jeśli i tak założysz, że kłamię.Nawet, jeśli nie mam racji to również powinnaś mi to w jakiś sposób przedstawić, dla mnie to marnowanie czasu, dlatego więcej tu nie zajrzę.Odsyłam do lekarza.

Gość gosia 100
pezpraszam...

Gość gosia 100
mam nadzieje ze sie nie obrazilas....?

Gość gosia 100
naprawde doceniam to chcesz mi doradzic....ja mam taki charakter ze sie 100 razy pytam o to samo.

Nie obraziłam się Gosiu, po prostu nie widzę sensu w zapewnianiu Cię.Być może koleżanka miała jakieś badania ale ja nie wiem jakie. Nie spotkałam się nigdy z opinią, by wysoki wynik z próby wątrobowej wpływał na skuteczność tabletek anty - a wręcz przeciwnie, słyszałam, że nie ma zależności między tabletkami wa wątrobą.Nie chodzi o to, byś uwierzyła w wersję jednej, żeby się nie obraziła. Chodzi o to, byś wyciągała wnioski z wypowiedzi. Jeśli są jakieś niedomówienia, ktoś mówi coś innego niż któraś z kolei osoba - to zostaje Ci poszukać artykułów medycznych na necie czy wybrać się do lekarza.

zależność między tabletkami a wątrobą, znaczy - jest - ale nie spotkałam się z zależnością między wysokim wynikiem wpływającym na skuteczność. o.Ty masz taki charakter a inni nie mają czasu.

Gość gosia 100
czyli z tego co mi napisalas moge byc spokojna? proby watrobowe nie obnizaja tabletek?

Z moich źródeł wynika, że nie obniżają. Jeśli Cię to niepokoi - skonsultuj to z lekarzem.

Gość gosia 100
a jaka jest zaleznosc miedzy tabletkami a watroba?

Gość gosia 100
dziekuje ci:)i mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz?

Pisałam już, nie gniewam się.Wątroba metabolizuje leki.Znikam na film.

Gość ja tak mialam...
mi lekarz potwierdzil ze to przez zle wyniki watroby, anty sie nie wchlonely dobrze i nie byly skuteczne. Zalezalo mi na znalezieniu przyczyny, dlatgo wiem ze to przez to

Gość gosia 100
no tak,tylko moze miaklas bardzo zle te winiki.....moze mialas jakoa chorobe watroby???ja dzis bylam u lekarza i lekarz mi powiedzial ze ja mam tylko troszke podwyzszone proby wiec watroba pracuje prawidlowo.....lekarz mi powiedzial ze proby nie maja wplywau na tabletki...

Gość gosia 100
a moze to byl tylko wypadek????

Gość ja tak mialam...
dajesz sie wkrecac rowno. Meczysz tu dziewczyny i maja Ci sto razy to samo pisac, wez sie moze za nauke a nie za sex :o

Gość gosia 100
czyli co? oszukalas mnie? nie pisalas prawdy?

Gość gosia 100
ja chce tylko znac pradwe....

Gość ja tak mialam...
prawda jest taka ze zawracasz strasznie dupe. Juz chyba wszystko wiesz, zahaczylas o lekarza wiec w czym problem.? Ile masz lat kobieto?