Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaśkaGl

Czy wam szybko zleciał czas?

Polecane posty

Gość KaśkaGl

Niedawno urodzilaM CHŁOPCA i bardzo bym juz chciala zeby miał pół roku przynajmniej.. ciągnie mi sie ten czas..a jak wam sie ciągnął czy szybko leciał i od kiedy?Takie miesięczne dziecko jeszcze samo niewie czego chce.

Gość kafeteriank25
do 3-5 mies czas dluzyl sie, pozniej juz zlecialo nie wiadomo kiedy teraz ma 13 miesiecy i jest z gorki :)

Gość sporo jest przydatnych
do 3 go miesiaca kiedy wciąz sie drze czas wolno leci,potem juz jest lepiej,nie ma płaczu,3 maj się,glowka do gory

Gość podrozniczka
Moj synek niedawno skonczyl 3 miesiace. Jest rezolutnym malenstwem, gaworzy, smieje sie, gryzie piastki i mocno kopie nozkami. Przesypia ciurkiem ponad 6 godzin. Na pewno latwiej jest z takim brzdacem niz miesiecznym. Ale czas szybko leci, ciesz sie kazda chwila, chociaz jak sie jest potwornie padnietym, to pewnie ciezko sie cieszyc. trzymam kciuki.

Gość przeleci strasznie
moj skończył 10 m=cy i nie wiem nawet kiedy ten czas minął....teraz juz wszędize biega na czworakach i przy meblach i chcialbym zeby miał 4 m-ce kiedy jeszcze był taki bezradny...hehe

mi się tak pierwszy rok dłużył, chciałam, żeby córka juz siedziala, chodzila, mówiła...potem szybciej leciało, i nawet się nie obejrzałam jak moje maleństwo ma 15 lat i jest większe ode mnie....:D Z drugim juz mi się tak nie spieszy :) wiem juz jak dzieciństwo szybko mija...

Gość dorik30
mam synka 5 miesiecy i czas leci dosc szybko zwlaszcza ze to moje drugie dziecko wiec musze rozerwac sie na dwoch