Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawi mnie

Czy podoba wam sie imie Monika?

Polecane posty

Gość znałam kilka Monik
Przepraszam wszystkie Moniki czytające ten topik. Przykro mi że takie mam skojarzenia. Coś takiego jest w człowieku że lubi sobie wyszukiwać różne zależności czy wytłumaczenia ludzkich zachowań. Tak być może i na siłę próbuje je zrzucać na karb imienia co oczywiście zdaję sobie sprawę że doszukiwanie się w ludzkich zachowaniach jakichkolwiek związków z imieniem jest wierutną bzdurą. I oczywiście że krzywdzącą te osoby. Jak każdy mam własne imie które się może źle kojarzyć. Sama nie wiem skąd mi się to bierze i jak widać nie tylko mi. To jest chyba myślenie na takiej samej zasadzie że 13-nastka i czarny kot przynoszą pecha. Jest kompletnie niedorzeczne ale jakimś cudem funkcjonuje w społeczeństwie.

Gość Wszystkie Moniki
jakie znam nie sa warte zaufania. Co nie znaczy, ze sa zle. Po prostu troche dziwne, mysle, ze skoncentrowane bardzo na sobie (generalizuje,ale duzo znam Monik i zadna z nich nie jest tzw 'dobra dusza' czy poczciwa osoba). Indywidualistki... Wiedza czego chca i do tego daza, czesto po trupach. Przepraszam uczciwe Moniki, ale naprawde znam duzo i zadnej nie zaufalam, nawet kumpeli z piaskownicy. Aha - lubia opowiadac rzeczy dziwne i malo prawdopodobne typu przechwalki :)

Gość lalaliliiiiiiiiiiii
wyjatek potwierdza reguly z pierwszej storny topiku, znam monike ktora jest nie dos cze chuda jak szkpaa to jeszcze cnotka niewydymka xD

Gość Wszystkie Moniki
Hehe przypomniala mi sie jeszce jedna Monika - tez skoncentrowana na sobie. Tez chuda jak szkapa (wyglada jak anorektyczka,ale je duzo) a niewydymka jest dlatego,ze taka chuda i zakompleksiona (jest wklesla wrecz). Ale juz OK, ma jakiegos faceta :)

Gość mama mówi do mnie
moniulek, znajomi moniśta, a chłopak monialu.. ;) monika oznacza jedyna monika, moze nawet bywa troche dzika, moze nawet niezbyt żywa bywa nie ważne ważne, ze gdy uszczęśliwia innych, sama jest szczęśliwa... a mi z dresiarą, wieśniaczką i blacharą kojarzy się imie mariola, więc nie mam żalu do tych, którzy nie lubia mojego imienia, bo ja też mam uprzedzenia. w imieninki skończyłam 17 lat 🌼

Gość monika2007
to trudne imie,pochodzi od lacinskiego i znaczy "jedyna"pojedyncza"itd.Ja sie ciesze ze mam tak na imie bo kazda monia ktora znam to twarda baba i nigdy nie zginie w zyciu.pozdrowionka

nie podoba mi się,wszystkie Moniki jaie znam są jakieś nerwowe i uwielbiają się kłócić

Gość vanessa nie paradis
Wszystkie Moniki jakie znam to kłótliwe i wredne suki:(

Gość havhbakbv
pewnie ze mi sie podoba. za to vanessa mi sie nie podoba bardzo :/

Gość derdela
ni epodoba mi sie ale kazdy ma inny gust

Gość majesty
Mam na imię Monika i nie zamieniłabym go na żadne inne. Jestem indywidualistką i dość silną kobietą. Nie dałabym skrzywdzic siebie ani nikogo z moich najbliższych. jeżeli to wada to trudno. Pozdrawiam gorąco wszystkie Monie.

kiedys bardzo....glosujcie na mojego synka kliknijcie w link:)

Gość zalezy u kogo
znam fajna monike,u ktorej to imie mi sie podoba.a znam tez okropna monike i nie cierpie jej razem z imieniem

Gość pieguskaa
Jedna Monika to dziwka(naprawde), ale juz w podstawowce miala zadatki; druga monika to zakompleksiona i garbata, trzecia egoistka A i jeszcze jedna sucha za dartym nosem (strasznie zarozumiala) Wiecej nie znam.

Gość Mikusiaa
Co za cwele......q*wa co ma imie do osoby...Nie od imienia zalezy osobowosc danej osoby.To se kuzwa wymyslili jacys waleni grecy czy tam ktos...ja mam na imie monika i owszem nie jest zbyt piekne i dlatego mowia na mnie mika bo tak mi sie podoba...ale ci ktorzy mowia ze moniki sa puszczalskie to ch*j im w plecy...

Gość skoota
ja sama mam na imie monika i jakos nie narzekam...jedne imiona podobaja mi sie bardziej inne mniej ale zawsze mogłam nazywać sie gorzej:) co do wielu wczesniejszych wypowiedzi w ktorych bardzo generalizujecie to imie ...wg mnie to raczej głupota...pewne cechy jednak wydają mi się pasowac do poszczególnych imion..np z monika kojarzy mi sie indywidualizm i duza pewnośc siebie:) a także upartośc:) co do tego że moniki są puszczalskie to na swoim przkładzie wiem że nie:D ale więcej monik niestey nie znam hehe to tyle na ten temat

mi sie imie Monika kojarzy nieodłącznie z ta od ratownika, a poza tym, wszystkie Moniki wydaja mi sie mega wredne i cyniczne, zatem samo przez sie sie rozumie, ze mi sie nie podoba:P

Gość haidi
do tyryryry masz racje tylko tobie się tak wydaje że są wredne !!!!!

Gość zakochany bez pamieci
super imie. podoba mi sie, jak zadne inne :) pozdrawiam wszystkie Moniczki, a szczegolnie jedna :*

Gość hafqbqk
Mnie sie podoba bardzo.

Bardzo mi się podoba imię Monika, mam 2 super koleżanki o tym imieniu. Obie śliczne i urocze o cudownym charakterze. Córeczce swojej też tak dam na imię :-))

Gość powiem
nie!

Gość a ja powiem
TAK!!!