Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawi mnie

Czy podoba wam sie imie Monika?

Polecane posty

Gość
To dystyngowane imie, dla kobiet ktore wiedza czego chca, wola byc niezalezne niz podporzadkowane. Zgadza sie Monika to glownie drobna, subtelna blondynka o silnym, stanowczym, czasami niezdedycowanym charakterze, Pozdrawiam Monika, 1988

Gość puk puk jest tam kto
Matyldo czytając niektóre wypowiedzi dotyczące tematu aż się we mnie zagotowało a jednoczesnie usmiałam sie do łez i kolejny raz uświadomiłam sobie jacy ludzie potrafią być prostaccy. No nie --co ma imię do tego czy danej osobie można zaufać czy nie, czy to imie o tym świadczy??? A opinie na temat rozwiązłości czy puszczalstwa to juz zupełnie wierutna bzdura. No szkoda że nikt nie wymyslił jeszcze wsakzówek na temat tego jakie imie wybrać dziecku pod kątem takiego myślenia. Miłęj zabawy zyczę wszystkim tym, którzy świetnie się bawią czytając ten topic ja się ubawiłam do łez buahahahahahaha.

Gość
Monisiu - fajowy zwrot :P

Gość
Monika kojarzy sie jeszcze z natura dziecka - mam nadzieje, ze kazda moja imienniczka, taka nature posiada :)

Gość lalamido*
Misia Monisia :)

Wcale nie, moje Moniki: jedna blondynka z kręconymi włosami, druga brunetka proste wlosy, obie ciepłe, otwarte i bardzo sympatyczne :-) Obie poczucie humoru. Nie wierzę, że imię idzie w parze z jakimiś cechami.

Gość
Czasami to tez dobre imie dla agresywnych dziewczyn, znam taka jedna Monike, ostra babka, i to imie tez do niej jakos dziwnie pasuje Nie podoba mi sie imie Malgorzata, takie dziwne, Gosia, Goska, Gocha - Malgocha - fiu fiu kreci mi sie w glowie Bartosz - super imie, jedna z lepszych meskich. poza tym Pawel, Adrian, Adam,

Gość lalamido*
A ja uwazam ze Moniki to z reguly wrazliwe i delikatne dziewczyny. Oczywiscie zdarzaja sie tez wredne i puste. To potwierdza tylko teorie, ze imie nie ma duzego wplywu na charakter danej osoby. Jesli jednak mam sie odniesc do samego imienia - to uwazam ze Monika, jest jednym z najpiekniejszych :) No po prostu ma to cos w sobie.

Gość nahanaanae
Monika to piekne i subtelne imionko

Gość Starsky
SUPER JEST

Gość Marceli Szpak
Mi sie podoba :))) Monika - piekne imie dla pieknej dziewczyny :)))

Gość jald
Yes, of course!!!