Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnowidzka Hania

powiedz jak masz na imie a zdradze Ci kim jesteś

Polecane posty

Gość adellaaa
nigdy nie byłam w solarium i nie zamierzam bo mam wrazliwą skóre z sexem sie zgadza nie lubie sodnieczek mini wole do kolan :P a rozum hmmmm...chyba nie nazekam :D:D:D:D

Sandra-Jest szalona, inteligentna ale takrze bardzo zazdrosna lubi mieć przy sobie małą grupę przyjacioł. W związku jest szczera i stanowcza oraz uczciwa.( niektorzy twierdza , ze jest wrecz odwrotnie )

Gość adellaaa
ale sex tylko z moim zyciowym partnerem:)

Gość adellaaa
borówko...przeszyłas mnie na wskros :)

Gość no ciekawe
Krzysiek

Paulina-Imię Paulina pochodzi od męskiego imienia, Paweł. Pauliny są otwarte, cierpliwe. Dotrzymuja słowa. Sa najlepszymi osobami do słuchania zwierzeń. Jest lojalna, sprawiedliwa. Dziewczęca, ale i odważna. Strasznie fajna babka. Zawsze wesoła i uśmiechnięta. Choc trochę wstydliwa. Lubi kiedy sie jej komplementuje. Nie lubi kiedy jej sie przygląda.

Gość paulinaaaaaaaaaaaaaaaa
KRZYSIEK- najwiekszy pener w miescie. lubi popic i i zapalic zielone ziolko. niezle ziolko z niego. jezdzi fiatem 126p. podrywa laski na auto. sex tylko z prostytutkami

Krzysztof-Mily symapatyczny,kochajacy drugą osobe...potrafi zrobic wszytsko,poswiecic sie dla kogos,kochac calym sercem...materialista,nerwus.

MARTYNA- lubi zakupy w lumpeksach. szkoda jej kasy na alkohol wiec pedzi bimber w piwnicy. lubi kochac sie w pozycji na pieska- wtedy odzywa sie w niej instynkt zwierzecy

Martyna-Kobieta subtelna o nieprzeciętnej intuicji, szybkiej i trafnej decyzji, dobry znawca ludzkiej natury. Powinna posiadać wszechstronne wykształcenie. Lubi przyrodę i dobre filmy, jak również nowoczesne ubiory. Nie znosi aby jej rozkazywano.

borowko a Ty jak masz na imie???? bo tak naprawde z tymi imionami jest tak ze zawsze do kazdego cos sie przypasuje:)

a nie powiem :P ale moge zrobic charakterystyke , moze ktos sie znajdzie kto ma tak samo na imie i charakterystyka pasuje takze do tej osoby :)

ja nie wierze w to ze imie pasuje do danej osoby. sory:P

Gość MULTIMILIONER
IWONA

EWELINA- calkiem ladna dziewczyna, miala powodzenie w liceum. lubi sex zbiorowy. nie ma stalego mezczyzny . szuka sponsora

IWONA- strasznie zakrecona, zapomina kupic dzieciom chleb i musza wyjadac ziemie z doniczki. kocha swoja myszke i lubi sie z nia bawic. ma nieziemskie orgazmy- niestety z sasiadem z zza sciany

Jest to dziewczyna inteligentna , o wyczuciu rytmu i smaku. Nie lubi głupoty. Jest nieśmiała ale z poczuciem humoru. Idealna...zabawna , lubiana( nie przez wszystkich czasami), rozrywkowa( w granicach rozsadku), ale niezdyscyplinowana. Zazwyczaj ładna, zawsze osiaga to, czego chce...nie można sie gniewać na kochana ............,ma duzo przyjaciół i znajomych :)

Gość Multimilioner
o żesz?!!! :) naprawdę taka jestem? no nie? :)

Iwona-jest wesoła, choć targają nią wewnętrzne sprzeczności..raz jest miła i oddana innym razem potrafi kąsać... Ewelina-Dziewczyna o nieprzeciętnej wyobraźni, która potrafi zaprezentować we wszystkich dziedzinach życia:) i do tego ma śliczne oczy tak jak i wszystki inne:)

Gość Judyta243
Iza :p !

Gość Multimilioner
może i coś w tym jest??? :)

Nie lubię seksu zbiorowego, powodzenia w liceum raczej tez nie mialam nie szukam sponsora, mam męża :)NIC SIĘ NIE ZGADZA!!!!

IWONKO spokojnie jasnowidzka prawde Ci powie:)

Gość Judyta243
Iza!! hellow:D ciekawe czy odgadniesz jaka jestem? hmm :P

Gość Multimilioner
ale kto tu jest tym prawdziwym jasnowidzem ???

IZA- zakochana w sobie, bidulka bez grosza przy duszy. kocha psy i koty. lubi gejow bo ja pociagaja. inteligentna ale farbowana blondynka. odchudza sie a i tak ciagle efejkt jojo