Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnowidzka Hania

powiedz jak masz na imie a zdradze Ci kim jesteś

Polecane posty

Agata - roztrzepana , wciaz szukajaca kogos kto ja pokocha , kolezenska az za bardzo , daje sie wykorzystywac przez innych ludzi , nerwowa , pyskata , kochana , czesto mija sie z prawda:O, duzo gada o tym co ona nie zrobi , ale tak wlasciwie nie robi nic , czesto ma napady depresyjne , ma fiola na punkcie swojej figury, raz chudnie a to znowu tyje , pracowita , i mimo wszystko silna psychicznie

borówka skąd to bierzesz??? bo to kurwa prawda jest. serialnie. cala ja :) az sie przerazilam jak przeczytałam 😭

Gość paulinaaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasnie borowko bo o moim opisie tez duzo prawdy choc nie wszystko:)

moze robisz to tak ze znasz poprostu kogos o tym imieniu i opisujesz go???

chociaz imie nie ma przeciez nic wspolnego z natura i charaktrem czlowieka:)

hmmmmmmmmm powiedzmy , ze fascynuja mnie personalja a imiona yo tak jakby powiedziec krzeslo , ale krzeslo moze byc biale czarne , plastikowe , drewniane , stare , nowe itp :D

wow. no niezle. :D

borowko powiedz cos na temat jacka i lukasza:) buzki

koniec \'\'wrozenia\'\' na dzisiaj ciekawe , bo wlasciwie nikt nie zareagowal po moich opisach , moze sie zgadzaly ;) dobrej nocki wam zycze 🖐️

no nie borowko!!!!!:P jeszcze jacek i lukasz:)

Jacek- kochany chlopak , choc wstydliwy i uparty, jak sie zakocha to na amen , lubiacy adrenaline- np. sprawdza sie jako strazak :classic_cool:, pracowity ale nie pracoholik, szanuje ludzi ale ma swoje grono, w ktorym sie czuje bezpiecznie , domator. Lukasz- osoba o bardzo przywodczym charakterze , inteligentny , muzykalny , romantyczny , z uczuciami to roznie bywa bo raz patrzy na wyglad kobiety a innym razem na jej inteligencje, ceni sobie swoja wolnosc , podroznik i marzyciel , ale stara sie marzenia swoje spelniac i dazy do celu :)

Gość a moje imię
Leokadia - w dużej mierze prawda Czerwona Boroweczko,tylko nie jestem zachłanna.Dzieki

dziekuje Ci borowko:)

Gość Adraa
to moze ja bym prosila Adrianna na drugie Natalia,ale sie nim nie posluguje

Gość oleee
Monika :)

Gość Anita40
ANITA

Gość macarena
Sylwia

Gość Owieczkaaaaaa
Beata i Paweł

Gość oleee
Mateusz :)

Gość karinaaaaaaaaaaa
imie karina :)

Adrianna- mila , sympatyczna , malomowna , skryta , przywiazana do rodziny, potrafi sluchac moze byc bardzo dobra pania psycholog :), w uczuciach nieufna dlatego ciezko jest jej znalezc tego jedynego Monika- zabawna , humorzasta, nie umie podejmowac decyzji sama i zawsze kogos sie pyta o zdanie, zazwyczaj domatorka , lubi czytac np. romanse bo jest niepoprawna romantyczka, latwo ja zranic i ciezko przyjmuje krytyke pod swoim adresem , dusza artystyczna :) Anita-Bardzo wrażliwa,szybko się przywiązuje,zdarza się,że jest opuszczana przez innych-bardzo to przeżywa.Lubi mieć kogoś zawsze przy sobie,wierna,lubi płakać,ma potrzebę odczucia,że jest kochana. Ambitna i dazy do celu za wszelka cene . Sylwia-miła,grzeczna ale bywa i wredna, bezczelna, ma swoje zdanie nie boi się go wyrazić, złośliwa, jak ktoś wkurzy to potrafi gryść i szczypać, pieszczocha ;) Beata-to osoba , ktora robi to co chce i nie patrzy na innych , ma ciety jezyk, delikatna dusza i cialem , bardzo mocno przezywa swoje niepowodzenia czesto obwiniajac za to innych, otaczona jest aura , ktora sprawia , ze przyciaga mezczyzn , dla kogos patrzacego na nia z boku wydaje sie osoba nieporadna , wymagajaca aby nia kierowac , ale to tylko pozory a moze to wlasnie taki lep na facetow , bo to sa silne kobiety i wiedza czego chca Pawel-inteligentny.Dużo się trzeba namęczyć aby z nim wytrzymać w związku. Bardzo obrażalski, ale wie kiedy robi źle. Słodkimi słówkami zawsze potrafi udobruchać. Lubi dominować, nie zawsze szczery. Widać kiedy jest smutny. Właśnie wtedy lub w momencie złości nie słucha i jest obrażony na cały świat. Czasem miły i da się z nim wytrzymać, ale tylko gdy chce osiągnąć swój cel. Potem o tym zapomina. Mateusz-spokojny, nieśmiały, przystojny, dobry z przedmiotów ścisłych ,denerwujacy, grzeczny i oddany jednej dziewczynie ale kocha siebie rownie mocno, mily i wrazliwy i delikatny ;) Karina- kocha zwierzeta , do tanca i do rozanca , dobra przyjaciolka lecz lepiej nie miec ja za wroga , jest lubiana i sama malo kogo nie lubi,zabawna , szalona , dusza artystyczna :)

Gość Ciekawa c=swiata
Grazyna ?

Gość Aniaaaaaaaaaaaaaaa

Gość koc
Agnieszka , Kasia ?---- zobaczymy czy to mam sens ?

Gość Rafałłłłłłłłłłłłł

Gość Ciekawa c=swiata
No czekam, bo Ciekawa jestem jaka jestem ! Grazyna