Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnowidzka Hania

powiedz jak masz na imie a zdradze Ci kim jesteś

Polecane posty

Gość koc
na Agnieszke też się niedoczekam ?

Grazyna- w goracej wodzie kapana , zabawna , potrafi pokazac pazurki , wada nr . 1 nie zatrzyma sekretow dla siebie bo ma \'\'dlugi \'\' jezyk , ale da sie ja lubic i potrafi rozbawic towarzystwo, pracowita i wytrwala , jak ma sie cos polepszyc to zaryzykuje :) Agnieszka-Wspaniała kobieta o wybitnym poczuciu chumoru, dobrze rozumie ludzi i umie wysłuchać poradzi każdemu kto na to zasługuje. Kochajaca matka , zona do grobowej deski nawet jak nie jest tak naprawde szczesliwa , szlachetna i wyrozumiala Katarzyna-jest miła sympatyczna stanowcza i sprawiedliwa dla wszystkich osób z otoczenia jest także pomocna ,nie znosi osób dwulicowych, krętaczy i kłamców ,lubi ksiazki , lubi przyrode, stala w swoich przekonaniach , prostolinijna, skrupulatna. Rafal- bardzo dobry kolega i przyjaciel,mily , sympatyczny, czasami dwulicowy :O, kocha rodzine i poswieci dla niej wszystko

Gość koc
Borówka czerwona- dziękuje , ale się uśmiałam . Agnieszka wspaniała - wszystkie okreslenia ale nie te - uparta , zaradna , zdecydowana . Dziękuje ale się popłakałam ze śmiechu :) Dziękuje -nie moge .

Gość koc
Borówka czerwona-- jeszcze raz dziękuje - od dzisiaj jestem twoją fanką .....

Gość koc
Borówka czerwona--- nigdy mi nikt tak niesłodził , niestety , większość to nieprawda , ale jak miło ....... brakowało mi właśnie ( po za papierosami ) troche uśmiechu - dzięki - widać że warto czasem posiedzieć na kafe ...

Gość mmmmmmmymmmmy
kamila - czekam z niecierpliwością :)

Kamila-jest zagadkowa, interesująca i pociągająca innych. Potrafi swoja osobowością zauroczyć towarzystwo. Chętnie i wiele przebywa poza domem, umie znaleźć się w obcych środowiskach, szybko jedna sobie przyjaciół. Osoby te Są gruntownie wykształcone, posiadają dar popularyzacji wiedzy. Są lubiani, ale i nienawidzeni, dla jednych dobrzy, dla drugich źli. Nie przywiązują się do partnera życiowego, ani dzieci. Domu rodzinnego nie prowadza. Lubią zmieniać partnerów, Są bardzo zazdrośni, potrafiła wywoływać afery miłosne. a teraz przerwa , potem bede 🖐️ no szkoda , ze to nieprawda koc-u :(

Gość mmmmmmmymmmmy
a to z tego ciagniesz... czytalam juz to sto razy... nieprawda... pozdrawiam!! :)

Gość koc
Borówka czerwona- a jak ty masz na imie ? Oceń teraz siebie .

Gość a Bożena

Bozena- coreczka mamusi ;) , mila , ale trzeba uwazac co sie do niej mowi , szybko sie denerwuje gdy ktos ma inne zdanie niz ona,zwiazki z nia bywaja trudne ( maz nie zawsze akceptuje zwiazek zona -tesciowa), kocha zwierzeta , jest dobra matka , bardzo kobieca i tu mam na mysli sposob ubierania sie , sposob mowienia ) dba o siebie a jezeli chodzi o moja osobe to o moim imieniu jest topik :classic_cool: a co do Kamili , mam tyle lat ile mam ale nie znam zadnej Kamili :(

Gość koc
Borówka czerwona-- ok opisz borówke !

no Borówka ma tyle lat ile ma :P , czesto mimo to nie jest powazna osoba , kocha dzieci , kocha meza, kocha zwierzeta , lubi czytac romansidla i plakac podczas ogladania dramatycznego filmu , najpierw powie potem mysli :O, jest dobra kolezanka :), jest zbyt ufna , mozna ja szybko zranic , jest uparta i pyskata , nie boi sie ryzyka , czasami rani innych :O w obronie wlasnej , lubi samotne chwile , lubi przyrode , nie cierpi sportu uprawiac ale czasami musi:O, normalna z wygladu , nie ma bzika na punkcie mody, chodzi w tym w czym jest jej wygodnie :)

Gość koc
Borówka czerwona--- to chyba powinnam zmienić imie na Borówka czerwonaz , i bo ta charakterystyka to prawie ja . Choć jak wszyscy wiemy " Prawie robi wielką różnice " ps, Dzięki

Gość adraa
hmm zgadza sie,ze jestem nieufna, malomowna,skryta, psychologia mnie interesuje aczkolwiek nie interesuje mnie jako fach... do rodziny zbytnio nie jestem przywiazana stety niestety:P zadziwiajace jest to,ze takze z mym znakiem zodiaku to sie pokrywa...

a maja?????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????

Gość a takie imię
Wiesława

Gość mam na imie Alfons
czy to oznacza że musze zajmować się sutenerstwem ?

Gość a tata marcina powiedziała
Paulina???????????

Gość oleee
Wszystko sie sprawdza z Monika, tylko nie jestem dusza artystyczną :) Z tym podejmowaniem decyzji to strzał w 10 :) A Mateusz jak moze byc zarowno spokojny i denerwujacy jedno wyklucza siebie :) Prawda natomiast z tym, że kocha jedna dziewczynę :P

Gość oleee
Małgorzata, Michał jak to spasuje to normalnie jestes przeeee agentka :D

Gość J U L I T A

Wieslawa -pracowita mroweczka , dobra gospodyni domowa ale ciast to nie umie piec :) za to inne potrawy palce lizac, mozna jej zaufac, pomocna ale czasami zaluje , ze pomogla komus tam, meza trzyma krotko :classic_cool: fajna kobitka, powinna wiecej zaczac dbac o siebie bo zapomina o sobie troszczac sie o innych :) Alfons - bardzo dowcipny facet aczkolwiek zarty nie sa zbyt suptelne :P Paulina-jest otwarta, cierpliwa. Dotrzymuje słowa. Jest najlepsza osoba do słuchania zwierzeń. Jest lojalna, sprawiedliwa. Dziewczęca, ale i odważna. Strasznie fajna babka. Zawsze wesoła i uśmiechnięta. Choc trochę wstydliwa. Lubi kiedy sie jej komplementuje. Nie lubi kiedy jej sie przygląda. Malgorzata- uparta , przebojowa, czasami msciwa i zazdrosna , przyjaciol dobiera wedlug swojego stanu tzn. lepiej dla niej jak jej znajomi nie maja lepiej od niej , chyba powinna byc sportwomen bo lubi sie scigac z innymi ;), czesto niezdecydowana, wrazliwa , kokietka i romantyczka :) Michal- misiaczek kochany :) spokojny , blyskotliwy , lubiacy sport, zabawny, raczej staly w uczuciach jezeli spotka ta jedyna, nie znosi klamcow , szanuje kobiety i osoby starsze , ma swoje zdanie i nie musi sluchac innych Julita-niespokojna krew, marzycielka , romantyczka, lubi dobra zabawe , bardzo kochliwa choc jest niesmiala i trudno jej postawic 1 krok, uparta , pyskata w obronie swojego zdania :) robaczek- nie wiem czy maja ale niech sproboja ;) miec :D

olee- denerwujacy bo moze jego gadka kogos denerwowac , spokojny bo sie nie przejmuje i nawet jak ma problem to podchodzi do niego spokojnie ;)

Gość agaciuniaczeczek
no powiedz mi powiedz...... AGATA.

juz opisywalam :) Agata - roztrzepana , wciaz szukajaca kogos kto ja pokocha , kolezenska az za bardzo , daje sie wykorzystywac przez innych ludzi , nerwowa , pyskata , kochana , czesto mija sie z prawda , duzo gada o tym co ona nie zrobi , ale tak wlasciwie nie robi nic , czesto ma napady depresyjne , ma fiola na punkcie swojej figury, raz chudnie a to znowu tyje , pracowita , i mimo wszystko silna psychicznie

Gość a andrzej
:)