Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laikikrita

Kochani kto ma Sony E.. K510i , Samsung E250 proszę o opinię

Polecane posty

Gość laikikrita

najbardziej zalezy mi jak długo trzyma bateria

Gość upupupu

Gość laikikrita
i długo rozmawiacie ?? :) bo ciagle mysle o nim :) mam nokie 6131 niby taki super tel rok temu wyprodukowany itd ,ale bateria trzyma dzien :( klapa

no ja to różnie, trudno powiedzieć, ale codziennie men do mnie dzwoni, a że ma darmowe rozmowy ze mną to wiadomo,że bardzo krótkie te rozmowy nie są:) uuu, a myślałam, że Nokie maja w miarę dobre baterie...

a przyszła szwagierka ma tego Samsunag i powiem Ci, że też jest zadowolona z baterii, ale nie wiem, ile jej trzyma tak dokładnie (pamiętam, że mówiła ostatnio że drugi dzień a wszystkie kreski jeszcze ma)

samsung. \"pietą achillesową\" sony erissonów jest dżojstik (producent zaczyna się z nich wycofywać) Samsung ma radio ! Co do aparatu fotogr. Po co więcej niż VGA (0,3 mpx) ? teraz prawdziwe aparaty cyfrowe potaniały. Za 450 zł (np na raty) można mieć aparat cyfrowy z 7,2 megapikselami (wielkość pudełka od papierosów) - więc po co te 1,3 mpx w komórce ?

Gość laikikrita
kurcze nie wiem na który sie zdecydowac :( dla mnie najwazniejsa jest bateria

Ja mam nokie 6070. Podobne parametry jak ten samsung, ma nokia 6080. Nokia w telefonach jest tym czym Toyota w samochodach - liderem niezawodności. ps: po siemensach, triumie, postawiłem na nokie ze względu na reputacje marki. Wpisz oba telefony w google. Tam znajdziesz czaty o tych aparatach. Przejżyj, na spokojnie przemyśl

Gość laikikrita
dzieki facecie :) a Wy kochani jak macie te telefony to piszcie :)

co do joysticków to mój działa bez zarzutu (ale dopiero 8 miesięcy go mam). Moja mama ma już długo starszego SE z joystickiem i nie ma z nim żadnych problemów

Gość laikikrita
:)

Gość laikikrita
jest tu ktos ?? :)

Gość agivp
jesli chcesz zeby bateria ci długo trzymała to musisz ja sformatować!!!!! ja kupilam tel. nie sformatowalam baterii i w nowiutkim tel z salonu po miesiacu bateria nawet jeden dzien nie wytrzymywala. a teraz mam nowy tel, sformatowalam baterie, gadam non stop i tel trzyma ok 4, 5 dni

Gość Dominisia55545
i jak długo formatowalas ?? oczywiscie przy wylączonym

Gość Dominisia55545
nie wiem czy teraz jakbym kupila baterie nowa do swojej nokii i poprawnie sformatowala to czy moglabym uratowac cos :) oczywiscie zanim nie kupie telefonu :) musze nagromadzic opinie na temat telefonow, dopiero go kupie :) chcialabym dokonac zakupu w przeciągu jednego tygodnia, bo moj tel trzyma 2 dni ,albo 1,5 :(

Gość na joysticki narzekaja
glownie malolaty bo jak graja po 5h dziennie w te durnowate gry to sie nie dziwie ze sie psuje