Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęśliwa cera

Loreal Happyderm warto?

Polecane posty

Gość szczęśliwa cera

Moja siostra zachwyca się tym kremem i mówi, że jej pomógł na szarą cerę. Niestety nie mieszkamy razem, więc nie mogę jej podebrać kremu w celu wypróbowania. Więc pytam Was kochane. Czy ten krem nadaje się do cery lekko trądzikowej (głównie zaskórniki), mieszanej, ale też skłonnej do pszesuszeń? Czy nie podrażnia naczynek? No i który wybrać? Z pompką czy w słoiczku? Do mieszanej czy do suchej cery (który lepiej nawilża)????? proszę pomóżcie, bo nigdzie nie ma próbek :o

Gość szczęśliwa cera
hej pomocy

Witaj :) Wybierz zdecydowanie krem, zwykły, a nie krem - żel, ja mam lekko trądzikowatą cerę, a raczej miałam, od kiedy używam jakoś tak cera mi się wygładziła. Polecam do kompletu piankę do cery mieszanej, super pachnie i nie szczypie w oczka co najważniejsze :)

Gość ja swoj wasik
ja polecam krem DAx cosmetix dla cery mieszanej dotelniajacy. Suuuuper. a teraz w promocji w rosmanie jest po 12 złotych

uzywam tylko pianki happyderm i jest super no i starcza na baaardzo dlugo. Lepiej kup krem z pompka- bo w sloiczek wkladasz palce i nanosisz duzo bakterii za kazdym razem Dla mnie ten krem do cery suchej i normalnej jest zbyt gęsty- mam cere mieszana. Poza tym jestem zwolenniczka kremow Clinique i na inne ich juz nigdy nie zamienie :)