Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurwajapierdole

MIERZYC WLASNA MIARA

Polecane posty

Gość Kurwajapierdole

CO ZNACZY MIERZYC KOGOS WLASNA MIARA!?!?!?!?!

Gość zmień nicka może powiem

taka jaka jestes tak widzisz wszystkich, inaczej porownujesz wszystkich do siebie ....no cos w tym duchu ;)

Gość blabla000000000000000
sorry za nie fajnego nicka, ale jestem po prostu wsciekla, bo moj facet twierdzi, ze to znaczy cos zupelnie innego i sie totalnie wkurzam, bo jest uparty i nie chce mi przyznac racji :P no wlasnie! dzieki Olivia:D to samo uwazam ja :D

oceniasz jego słowa i czyny, zakładając, że ma postępować tak jak Ty największy błąd nawiasem mówiąc

dzieki:):):):D

Gość bla bla boy
ja uwazam ze mierzyc wlasna miara to nie znaczy mierzyc wzgledem wlasnych cech, tego jakim sie samemu jest.. tylko mierzyc wzgledem ustalonych czegos tam...

Non niestety "blablaboy", ale widzisz, ze zostales przeglosowany, wiekszosc mowi, jak jam wiec spadaj na drzewo :P:P

Gość bla bla boy
no co niby ze mierzyc wlasna miara... to co ze niby mozna powiedziec "wlasna miara" - "sobą" porownywac??? to nawet nie jest logicznie zawarte w tym powiedzeniu

No jak to moze nie byc logiczne?!?! Mierzyc kogos wlasna miara! Czyli osadzac go pryzmatem wlasnych cech i postepowania. Osadzanie wzgledem siebie.SĄDZENIE INNYCH WG SIEBIE!!!!!to nie jest logiczne?!?!

przyklad obrazowy ;) Twoja dziewczyna idzie z nieznajomym facetem (bardzo przystojnym) wieczorem na dyskoteke, wraca nad ranem.Do niczego miedzy nimi nie doszlo.Ty jestes pewny,ze gdyby trafila Ci sie sliczna dziewczyna, wykorzystalbys ta sytuacje :P ona twierdzi, ze nic miedzy nimi nie bylo, ze tylko tanczyli a Ty jej wmawiasz, ze na pewno wyladowali w lozku, poniewaz jestes pewien, ze tak bys zrobil i jej nie wierzysz, pomimo jej zapewnien.To jest wlasnie przyklad mierzenia kogos wlasna miara :D

no to ja z kolei uważam - na przykładzie: ja nie kłamię, walę prosto z mostu i dziwi mnie strasznie, że mój partner na ten przykład gdzieś minął się z prawdą jak mógł?? :D i z innej beczki: jestem zgorzkniała starą dewotką, która ma zakodowane, że młodzi są popaprańce i każdego będę oceniała właśnie w ten sposób, "przykładając swoją miarę" ;)