Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarysa S.

jak mam to zrobić?

Polecane posty

Gość Klarysa S.

Mam taki problem.Jutro mam spotkanie z chłopakiem, który mi się podoba.Umówiliśmy się na 20 i nie mogę już tego przełożyć, bo zgubiłam jego telefon.Wszystko byłoby super gdyby nie fakt, że zostałam dzisiaj zaproszona na urodziny do siostru mojego chlopaka.Dowiedziałam się o tym dopiero dzisiaj i teraz nie wiem jak mam to zrobić.Z chłopakiem spotykam się o 18 a o 20 musze być już na drugim końcu miasta?Przyjmując hipoteze, że zabawiłabym na urodzinach z godzine mogłabym się wyrobić ale co wymyślić?jaki pretekst?najlepiej taki, żeby chłopak nie zechciał mnie odwozić do domu, bo od niego będę miała bliżej a od siebie moge nie zdążyć na 20@Prosze Was poradzcie coś mądre kobitki, bardzo mi zależy na tym spotkaniu!

Gość Klarysa S.
pomóżcie!

Gość jagooo
zalosna jestes...:o

no widzisz.......tak to dziewczynko jest jak probuje sie zrobic kogos w bambuko....chcials oszukac swojego faceta to teraz masz..... a tak btw to zycze ci zeby kiedys twoj facet umowil sie z inna i skracal spotknia z toba zeby spotkac sie z ta druga...bedzie zabawa ze hoho

Gość hmm jesli dobrze rozumiem
masz chlopaka a umowilas sie z innym ? PO CO ? Jesli Twoj obecny Ci nie odpowiada - skoncz ten zwiazek - po prostu ... jestes z nim tylko dlatego zeby nie byc sama ????

Gość =------=
na dwa fronty dzialasz? ;)

Powiedz swojemu chlpopakowi, ze idziesz na randke...na pewno nie bedzie chcial cie odwiezc:P

Gość Klarysa S.
Nie mówie, że mi nie odpowiada ale chyba nie mam z nim jeszcze ślubu, jestem młoda i musze dobrze wybrać, żeby potem w życiu nie żałować prawda?Przeciez to tylko spotkanie, nie będziemy się odrazu całować, chce go poprostu poznać.Nie widze w tym nic złego.

Gość taniec pinguina
Lodzia, to ty????

no to zabierz swojego faceta ze sobą...bedziesz miała porównanie:o... co z tego ze jestes mloda??takich rzeczy sie poprostu nie robi...chcialabys zeby twoj chlopak sie umawial za twoimi plecami??no bo \"przeciez mlody jest i musi dobrze wybrac zeby potem nie zalowac\"...

Gość Klarysa S.

Gość Klarysa S.
Nie nie chciałabym, jednak jest to wg. mnie normalne i naturalne, przeciez ja nie mam zamiaru go zdradzać.Gdybym miała zdecydować się na związek z innym powiedziałabym mu o tym, zanim doczegokolwiek by doszło.Ja poprostu nie chce sobie zamykac innych drog.