Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość show me heaven

denerwuje mnie to, że jestem wysoka i....

Polecane posty

Gość show me heaven

nie moge kupić sobie żadnych fajnych butów!Mam 173 i lubie buty na obcasie.Ale moge sobie pozwolić na taki max 5-6 cm bo na większym będę wyglądać jak żyrafa.Przeglądam allegro i dupa:owszystkie, które mi się podobają mają conajmniej 11 cm:o Nie chce chodzić w jakichś ciżemkach czy balerinkach a chyba tylko to mi zostało bo wyrosłam jak tyczka:ochce być niższa😭

Gość negra
mam dokładnie tyle samo wzrostu, 173... i tez musze zwykel nosic płaskie buty, obcas max.5 cm...

zamiencie sie!!! ja mam 170 a moj partner 196!! chce byc wysoooka!! ale nie chce nosic obcasow

tylko, że na 5 cm szpilce trudno znaleźć ładne zgrabne buciki:o nie lubie chodzić w płaskich butach, czuje się wtedy jak dziecko nie kobieta😭.Te na wyższym obcasie są takie piękne, jak ja bym chciała mieć z 5-10 cm mniej😭

Gość negra
ciesz się :P ja lubię własnie takich wysokich facetów :D 190 i więcej.. przy takim wreszcie sie czuję niska :D

Gość rozwalacie mnie
Mam 175 cm wzrostu i kupuję jak najwyższe obcasy. U góry jest więcej tlenu i wszystko lepiej widać :) W dzisiejszych czasach mój wzrost jest co najwyżej średni, młodzież rośnie dużo wyższa.

Gość moja mama własnie
no co wy dziewczyny ! ja mam 170cm i nosze obcasy takie 8 cm :)

ale to on jest jak zyrafa.. tez lubie wyzszych od siebei facetow, ale nie az takiiich! rany, jak urosnac??? przeciez to juz niemozliwe..;/

Gość niektore to maja dobrze
zamienie sie! mam 160cm i nie potrafie chodzic na obcasach, w dodatku mi sie nie podobaja. lubie plaskie buty i podobaja mi sie wysokie dziewczyny:) ale bez przesady, tak wlasnie ok 170cm

Ja naprawde czuje się jak żyrafa chociaż mam tylko/aż 173cm:o wszedzie gdzie sie nie pojawie w obcasach to zaraz mi mówią\"jejku taka wysoka jesteś i jeszcze obcasy nosisz\", wszyscy podkreślają moją wysokość:oI choć wiem, że są wyższe ode mnie dziewczyny takie po 185 to ja i tak czuje się jak wielkolud jakiś:o mam chyba kompleks wzrostu, zawsze byłam najwyższa wśród koleżanek i to mnie dołowało.A teraz kupno butów to dla mnie koszmar:( Ja uwielbiam wprost ubóstwiam szpilki!ale nie toleruje ich na sobie bo czuje się w nich jak żyrafa😭Nie chce chodzić w cichobiegach, dlaczego nie ma ładnych zgrabnych butów dla średniego wzrostu dziewczyn😭

Gość negra
no wlasnei ... popieram...

Gość glos_ludu
no co ty! ja mam 172 cm i kupuje glownie obcasy i nikt mi nie mowi ze jestem w nich za wysoka! uwielbiam patrzec na ludzi z gory ;) Faceta se znajdz wysokiego albo niskiego, jak wolisz, jak chodzilam z jednym pyrtkiem co mial ledwo 170 to tez na 7 cm szpilach pomykalam, no a teraz mam meza co ma 197 wzrostu :P

Gość glos_ludu
aa gadaja ci tak, zebys nie nosila obcasow bo ci zazdroszcza, bo fajnie byc wysokim, nie widac ze czlowiek troche grubszy jest albo co , glowa do gory, szpile na nogi i usmiech na twarz! bedzie git :classic_cool:

Gość 173 cm to wysoka
od kiedy ?

ale powiedzcie szczerze taka kobieta mojego wzrostu plus 9-10 cm obcas co daje w sumie 183cm nie wygląda komicznie jak jakiś drągal?:o

Właśnie ja nie wiem, z moim wzrostem nawet modelką bym chyba być nie mogla bo trzeba mieć min 175,w sumie 173 nie brzmi jakoś nadzwyczaj dużo, ostatnio aż sie specjalnie mierzyłam, żeby sprawdzić czy napewno tyle mam i równiutko 173 bez oszukiwania:owięc dlaczego wszyscy mi mówią, że jestem wysoka i mówią to z taką przesadą jakbym była dyszlem jakimś:o dosłownie wszedzie, na uczelni, w pracy, znajomi:o A rodzina mi mówi, że musze szukać chłopaka wśród koszykarzy😭

ja mam 172 cm i uwielbiam obcasy. zawsze tak bylo ale tez przez pewne okresy w zyciu ich nie nosilam ze wzgledu na \'gorowanie\' nad facetami. a teraz mam juz swoja 2a polowke. ma 182 cm wiec moge sobie nosic wysokie obcasy - i on to uwielbia. wiec nie ograniczajcie sie - noscie wysokie buty i ogladajcie sie tylko za wysokimi, przystojnymi facetami ;)

dziewczyny powyżej 170cm jak wysokie obcasy nosicie?może mnie to zmotywuje, mam ochote kupic tej wiosny szpilki😭

Gość annnnnnnnnia
KURDE, mam identyko problem ! Mam 174 i to dla mnie przeklenstwo ! Nie moge nosic wysokich szpil :(

a dlaczego nie możecie? :-o lubię swoją wysokość i nie przeszkadza mi to w doborze szpilek o różnym cm obcasa.

ja mam 171 a facet 193 i spokojnie w szpilkach chodze bardzo je lubie a przy takim facecie to moge naprawde spore nosic: )

Gość frottka
Sorry, ale od kiedy 173cm to wysoko wzrost? Ja mam 176cm i mysle, ze jestem sredniowysoka:D

Dziewczyny, mam 182 i nosze wysokie obcasy, bo LUBIĘ. Mam wysoookiego faceta więc z tym problemu też nie mam, a że na większość patrzę z góry, już się przyzwyczaiłam ;)

Gość XkasiaX
Hej ja mam 178 cm i ważę 62 kg mam 4 pary butów z obcasami po12cm i ....uwielbiam je reszta ma tak miedzy 8-10cm.Mój mąż ma 185cm więc jestem wyższa od niego;))) Kocham być wysoka;))) i mieć nogi aż do nieba

Gość taa niedobra pupa
Wy chyba żartujecie.... Ja z kolei jestem niska - mam 153 cm i staram się wybierac buty na obcasie - ale żeby było cho.c trochę wygodne to moga mieć max. 6 cm... Zazdroszczę wam, że możecie chodzić na płaskim... Zdrowiej dla stopy i jest tyle ładnych płaskich bucików. A noga i tak będzie długga.....

Gość 152 w kapeluszu
A co ja mam powiedzieć? Buty to jeszcze kupię, ale jakiś płaszcz, żakiet itp. wszystko ma za długie rękawy. Spodnie za długie nogawki. :( Oddaj mi trochę cm i będziemy obie zadowolone :)