Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasandra17

PIŁKA NOŻNA

Polecane posty

pokażcie się wszyscy ci którzy uważacie że piłka nożna to nie sport dla kobiet! uważam to za wielką niesprawiedliwośc i takie stereotypy wogóle mi nie pasują.a najbardziej wkurza mnie ten głupi ironiczny usmiech mężczyzn którzy dowiadują się że moją pasją jest piłka nożna

nie lubie pilki noznej. jeszcze bardziej nie lubie, gdy mezczyzni okazuja chore zainteresowanie nia.

Gość Szukam Wielbiciela
nie lubie pilki noznej i zawsze kiedy mezczyzna okazuje zainteresowanie nia .... to mu przeszkadzam

ja nie lubie wielu rzeczy, ktore robie mezczyzna. bardzo wielu. czasem przez to zastnawiam sie, po co w ogole kobiecie mezczyzna w mieszkaniu...

Gość po jakiemu ty
do mnie rozmawiasz?

Ja się interesuję piłką. :P A ten kto nie lubi piłki nożnej jest głupi:P Taka prawda i już.

a ja nie lubie skoków narciarskich, nie znosze !!! a piłka nożna jest kul :D

jestem fanką piłki nożnej, tez nie lubie skoków narciarskich ale nie przeszkadza mi jak ktos sie tym pasjonuje osobiście mi wisi co faceci mysla o kobietach interesujących sie piłką

Piłka nożna to najpiękniejszy sport :) a wiele kobiet orientuje się w nim lepiej od niejednego faceta.

Piłka nożna to sport tak skonstruowany, aby był jednocześnie prosty i niewyrafinowany ale pasjonujący. Proste reguły sprawiają że może być śledzony przez ludzi o różnym poziomie intelektualnym. Uważam że napewno każdy kto się wychował w kręgu kultury europejskiej powinien mieć jakieś pojęcie o piłce nożnej. Ci którzy sądzą że im się ten sport nie podoba, najprawdopodobniej mają trudności ze skupieniem uwagi na jednym procesie przez 90 minut, albo po prostu są zawiedzeni osiągnięciami naszego kraju w tej dziedzinie.

Gość kibic fan
Jak się kibicuje to jednak trzeba mieć na uwadze to, że czasami drużyna przeżywa kryzys, jak to ma miejsce w greckiej piłce nożnej http://www.czasfutbolu.pl/pechowa-koniczyna - wtedy tak naprawdę widać, czy kibic jest z drużyną, czy tylko wtedy jak wygrywa.