Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *to ja*

Sezonowy wysyp topików

Polecane posty

Gość *to ja*

Kwiecień - Maj Piewsza komunia (jaki prezent, za ile) Bierzmowanie (ajkie wybrać imię, czy zrobić przyjęcie) Matura (stres, przecieki, możliwe tematy, o której godzinie zaczyna się matura...szkoda że nie ma kiedy jest matura) Egzamin gimnazjalny (ile punktów, czy trudny) Majówka (kto, z kim, gdzie) Miesiąc później Sesja (jak się zmotywować do nauki, jaki uniknąć poprawki, na pewno obleję bo mam niedobrego wykładowcę)

Gość a ja cię rozumiem
niektóre są stałe: "o boże czy mogę być w ciąży" (choć najczęściej po sylwestrze, feriach, wakacjach, majówkach) "tylko dziewcie" (najczęściej kiedy szkolne szczeniactwo ma wolne) "oceńcie moje wymiary" (kiedyś pół roku przed wakacjami, teraz juz cały rok) ehh..

Gość *to ja*
Grudzień - styczeń Mikołajki (co dostaliście, co kupiliście, mój chłopak nic mi nie kupił... czy to znaczy że mnie zdradza???) Wigilia prezenty (co kupić mamie. bratu, ciotce, babci, koleżance, chłopakowi, ile na prezenty, w co zapakować, kiedy dać, on mi nic nie kupił, kupił mi kapcie) jedzenie (jakie potrawy, czy jeśli idę do kogoś to też muszę coś ugotować, nie będę jadła kapusty z grochem, bo to zbyt obleśne) nie obchodze Wigilii bo jestem singlem Pierwszy i drugi dzień Świąt (odwiedzacie rodzinę, znów mi się rodzina zjechała) Sylwester (kto , z kim, za ile, gdzie, czy zarezerwuję sobie miejsce w hotelu w Zakopanem dzień przed sylwestrem, kto nie jest nigdzie zaproszony i potrzebuje wsparcia) Po Sylwestrze (jak zwalczyć kaca, muszę posptrzątać po imprezie...oście mogliby to sami zrobić) Kolęda (ile księdzu, nie przyjmuję księdza, nie wpuszczę księdza, ksiądz wszedł do mojego mieszkania w butach, księża to darmozjady nic ode mnie nie dostaną, wpadki podczas kolędy, co zrobić kiedy nie jesteśmy małżeństwem)

Gość /łączenie tematów/
wiemy, wiemy💤 jakie rozwiązanie proponujesz? nawiasem mówiąc, Twój temat też z gatunku cyklicznych o narzekaniu ;)

Gość *to ja*
a gdzie ja narzekam... zauważyłma pewną prawidłowość wię o niej piszę :D

Gość hehehehehehehhehe

Gość jaja na boczku
*to ja* a gdzie ja narzekam... zauważyłma pewną prawidłowość wię o niej piszę _______________________ odkryłaś kod kafeterii :classic_cool: !

:D Przy zmianie pogody: czy mogę już chodzić w mini, białych kozaczkach, futrze z norek, bikini, czapce z daszkiem, etoli po babci?