Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsfsfsfs

Opiszcie tu swoich obecnych facetów z wyglądu i charakteru

Polecane posty

Gość rufinka
pokazujcie dziewczyny,pokazujcie. Ide bo nie mam sie czym(kim)pochwailc:( mam nadzieje ze kiedys znajde choc namiastke idealu:) 🖐️

to fajnie... ciesze sie... znajomi mowia ze facet powinien byc max10cm wyzszy i ze nie pasujemy do siebie pod wzgledem wysokosc.. ale jas is etym nie przejmuje:D

Gość blada Sinobroda
Szczupły, wysoki, przystojny, długowłosy o szerokich ramionach i choryzontach :D Mój kochany ideał :D

Gość tolekbanan
Co to jest ten zont i na czym polega jego choroba?

Gość IMOGENA
Ja mam 27 on ma 38. 184 cm, waży z 80 kg. blondyn, niebieskie oczy. I ma spory brzuszek ;) ale mimo tej prawie 40 jest bardzo sexi i działa na mnie okrutnie..... Znamy się roczek, charakter ma paskudny :( Dominujący, wymagający, trochę egoista. Jak sie obrazi to potrafi mnie cały tydzień ignorować, strasznie mnie tym wq..... często mam go dość ale mimo wszystko wciąz wracam, wciąz kocham. No bo jak to ktoś kiedyś powiedział, nie kocha się za coś tylko mimo wszystko....

Gość super macie facetów
a ja nie mam żadnego :(

Gość guest8
bo jestes brzydka ladne laseczki maja ladnych facetow.

Gość super macie facetów
Dlaczego uważasz, że jestem brzydka? Poza tym, ładność czy brzydkość akurat nie ma tu chyba znaczenia. Widziałam już i piękne dziewczyny z chłopakiem i te kompletnie brzydkie.

A jak mam obecnie trzech facetów, to każdego opisać? Jeśli tak, to powiem w skrócie: 1. wyskoi brunet 2. średniego wzrostu blondyn 3. niski rudy Nie mogłam się zdecydować, więc mam trzech na raz- w końcu od przybytku głowa nie boli:classic_cool:

Gość mała sarenka
Mój chłopak ma niebieskie oczy i ciemnobrązowe włosy (niesamowite połączenie!!!). Kiedy spotkaliśmy się po raz pierwszy na uczelni, coś między nami zaiskrzyło i od tej pory jesteśmy nierozłączni. Jest bardzo czuły i opiekuńczy. Nigdy się ze sobą nie nudzimy (jeśli wiecie co mam na myśli :))!!!

Tylko nie dziwko! Wolę określenie \"panna lekkich obyczajów\":classic_cool:

Gość mała sarenka
Mój chłopak ma niebieskie oczy i ciemnobrązowe włosy (niesamowite połączenie!!!). Kiedy spotkaliśmy się po raz pierwszy na uczelni, coś między nami zaiskrzyło i od tej pory jesteśmy nierozłączni. Jest bardzo czuły i opiekuńczy. Nigdy się ze sobą nie nudzimy (jeśli wiecie co mam na myśli !!! - używając bibuły i kleju szkolnego wyklejamy pozycje z kamasutry i czerwieniąc się wydajemy z siebie nosowe hi hi, po czym rozbiegamy się w różnych kierunkach i szukamy wyprzedaży w centrach handlowych.

Gość mała sarenka
Tak podszywaczu z 13:24! Kamasutrę mamy w małym palcu!