Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszkaja

wszyscy pier....ni samcy sa tacy sami

Polecane posty

Gość kaczuszkaja

jak w temacie.

Gość nastepna sfrustrowana
i 'niewinna' kochajaca dziewczynka sie zawiodla w milosci??? :O do nauki sie lepiej wez a nie chlopaki ci w glowie :O

koniec z uogólnieniami i generalizowaniam:)

Gość kaczuszkaja
nic nie ogólniam. po prostu się wkurzyłam. nie chce mi się opisywac sytuacji bo pół zycia bym opisac musiała. Po prostu wole wyżyć się na forum niz powiedzieć to jemu bo jak mi przejdzie będę żałowała.

Gość kaczuszkaja
nigdy tak nie miałyście że jak byłyście na Niego wkurzone to klnęłyście na cały rodzaj męski?

Gość no i wlasnie to sa kobiety
(niektore:P, zeby nie bylo, ze uogolniam:D) Zamiast szczerze z facetem porozmawiac to dasaja sie i strzelaja fochy nie wiadomo o co udajac przy okazji, ze wszystko jest w porzadku.:O:O Czy do ciebie jeszcze nie dotarlo, ze faceci i kobiety z reguly nadaja na innych falach i aby sie porozumiec musicie ze soba szczerze rozmawiac??:O:O no chyba, ze masz z 10-12 lat to twoje zachowanie mozna jeszcze usprawiedliwic :O:O

Gość a co sądzicie o
Niestety ja mam podobne odczucia do założycielki tematu:( Zawsze w swoim 22- letnim życiu trafiałam na facetów, którzy chcieli mnie dopisać do swojej "listy zaliczonych panienek":( Smutne to... Powoli przestaję wierzyć, że spotkam kiedyś w swoim życiu porządnego mężczyznę... widać, że niektórym pisana jest samotność:(

Gość prawo generalizacji
doświadczenia szczególnie przykre są łatwo uogólniane, przenoszone an innych ludzi, doświadczenia, okoliczności

Gość tak tylko sobie tlumaczysz
'a co sądzicie o' ze na takich facetow trafialas. a wez sie teraz zastanow i sama sobie szczerze odpowiedz na pytanie: czy to ty czasem sobie takich wlasnie facetow nie wybieralas?? ja odpowiedz oczywiscie znam. kreca cie macho-podrywacze wiec pozniej nie placz, ze po zaliczeniu ida do nastepnych, bo taka ich natura. i wiedz, ze taka jest tylko mala czesc mezczyzn, jezeli wogole tak ich mozna nazwac. prawdziwy mezczyzna tak nie postepuje z dziewczyna, ktorej oferuje milosc, czy wiernosc.

szera rozmowa sux. zadna szczera rozmowa w moim przypadku nie pomogla. gdy tylko probuje szczerze rozmawiac o tym co mnie boli z moim facete, on ma dosc, wkurwia sie, chce skonczyc, albo zarzuca mi mase rzeczy, o ktorych nic nie wiem, a na koniec nagle zaczyna sie zachowywac, jakby mial wszystko w dupie i jakby zadnej rozmowy nie bylo. wszystcy samcy nie sa tacy, sami, ale sa podobni.

Gość a co sądzicie o
Mnie "kręcą" uczuciowi, opiekuńczy faceci, a nie jacyś macho... Poza tym mnie nikt nie "zaliczył", ponieważ nadal jestem dziewicą i czekam na kogoś wyjątkowego, o ile gdzieś jest...:(

Gość henk1
Nie wkurzaj się na cały rodzaj męski bo jesteśmy różni.Tak jak wasz rodzaj kobiecy ( krótko mówiąc ) A Ciebie dziewcze zgubiła naiwność i frywolność ( och jakie życie jest cudowne!!!!! ).Zapamiętaj ,że nawet penis nie jest tak twardy jak samo ŻYCIE. Można by przeklinać i każdego gnoja czy szmatę zabić,ale lekcja z życia jest każdemu potrzebna!!!!!!!!!!

Gość nie wszyscy sa tacy
a co sądzicie o----> uwierz mi, ze sa tacy faceci jakiego Ty szukasz i napewno kiedys na takiego trafisz, tyllko nic na sile. zamien moze srodowisko, z tego w ktorym poznajesz na razie samych 'zlych' na jakies inne, bardziej odpowiednie. czesto jak sie czegos bardzo chce to tak wychodzi. a masz naprawde wiele do zaoferowania temu jedynemu. ciesz sie zyciem, zyj sobie normalnie nie stroniac od ludzi a zobaczysz, ze milosc sama wtedy Ci znajdzie...;) niuł brend----> skoro ten facet tak bardzo Ci nie pasuje to dlaczego wciaz z nim jestes, mimo tego, ze jak twierdzisz on Cie krzywdzi. zdaj sobie sprawe z tego, ze skoro probowalas z nim juz wiele razy nawiazac jakis kontakt i nie udaje Ci sie to a on "ma Cie w dupie" to z pewnoscia juz nigdy Wam sie to nie uda. i takiego zwiazku moim zdaniem nie warto przeciagac. lepiej rozstac sie teraz, gdy jeszce nie ma dzieci (tak przypuszczam) i poki jeszcze jestes mloda (tez sie domyslam)

Gość a co sądzicie o
nie wszyscy sa tacy---> chciałabym...🌻

nie wszyscy sa tacy, dobrze sie domyslasz. a ja ciagle mam jakas wiare w niego i zalezy mi na nim. chcialabym to naprawic, nie sztuka jest sie poddawac.

Gość upupup

Gość Lack of Logic LOL
To chyba nie widziałaś wiecej niż jednego faceta, że mówisz o wszystkich tacy sami. :) Chyba, że w Twoim, autorko tematu, przekonaniu, facet ktory bedzie inny, to taki który ma zamiast członka, pochwe? :D:D:D