Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nellli023

PODOBA MI SIĘ CHŁOPAK PRACUJĄCY W APTECE

Polecane posty

Gość nellli023

jest totalnie cudowny, niesamowicie w moim typie strasznie mnie kreci, ale tak głupio jakoś go wyrwać tak poprostu w aptece. macie jakieś fajne pomysły jak to zrobić? kurcze jak taki fajny to pewnie jakąś dziewczyne ma? nie chce wyjsć na idiotke. pomóżcie, jak tu zagadać. bo tam pełno innych bab jest jeszcze więc jeszcze gorzej bedzie jak się ośmiesze.

Gość nellli023
jakieś pomysły? a może jest tu ten o którego mi chodzi, faceci pracujący w aptekch proszę o odzew, co byście zrobili gdyby jakaś klientka próbowała was wyrwać

Gość Wrom
No to jak następnym razem będziesz u niego coś kupowała to daj mu karteczkę, że ci się podoba i chętnie byś się z nim umówiła plus twój numer telefonu i imię. Koniecznie wydruk na komputerze, odręczne może nie chcieć przeczytać. Jeżeli się mu również podobasz to oddzwoni, jak nie to nie. Poderwanie go w obecności koleżanek z pracy rozmową może być żenujące i nawet gdyby sam chciał to nie nie będzie wiedział jak ma zareagować, lepiej dyskretnie ale stanowczo. Znaczy tak myślę.

Gość nellli023
dzięki wroom to jest nawet fajny pomysł, może skorzystam zobaczymy, ktoś jeszcze ma jakieś pomysły?

Gość nellli023
up

Gość alek badyl
kup gumy i powiedz ze chcesz je razem z nim przetestowac

Gość hds
zrob tak jak Ci Wrom radzi, i czxekaj na tel, najwyzej zmienisz apteke i nie bedziesz musiala go widziec :)

Kup coś , daj pieniadze, weź to co kupiłaś itd Zostaw mu karteczke ze swoim nr. gg i n.tel. (możesz dopisać: \"poznajmy się - przemyśl\") Wiem, to dziwne, on też będzie zaskoczony, spojrzy na ciebie. Wtedy mrógnij do niego okiem i wyjdź z tym co kupiłaś.

Gość dzięki za rady są naparwę
bardzo ciekawe, ale czy starczy mi odwagi? zobaczymy....

Gość nellli023
kurcze dzięki za rady ciekawe czy on bywa czasmi na tym formum, mam nadzieję że sie odważę, jeśli mnie oleje to tą apteke będę omijać szerokim ł ukiem, dobrze że u mnie w mieście aptek nie brakuje.