Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka co chciała ukrasc słonce

Po przeczytaniu tego forum doszłam do wniosku ze kobiety w polsce

Polecane posty

Nie lubią seksu bez zobowiązań. Za to lubią penisy takie 20 cm wzwyż i minimum 15 cm obwodu. Polskie kobiety spotykają tylko wyżej wymienionych lub takich 6-10 cm I wazny wniosek do jakiego doszłam to że kobiety w polsce maja s t r a s z n i e głębokie pochwy ! :classic_cool: Wszystkie są bzykane przez kilku partnerów ale wszystkie są cnotliwe. Wszystkie lubią mega knagi ale nie lubia perwesji i połowa z nich ma pochwe na 4 palce Czy mnie przywiezli kontenerowcem z innego kraju albo kosmici mnie to zostawili ?

Gość duperelki
hahahah dobre spostrzezenie :) :)

Gość fajna jestes jak wszystko
co tytaj wyczytasz ,bierzesz za prawde ....gratuluje

Gość lklklk
to teraz napisz jak jest twoim zdaniem...

Gość Proca Międzyplanetarna
zapomniałaś, że kobiety w Polsce albo urodzą maju, czerwcu, lipcu...albo są STARACZKAMI

A właśnie jak to sie dzieje ze wy spotykacie takie mutanty ??? Albo 6 cm albo 20 i więcej ? Kurcze ja podobno jestem taka rozwiązła a jeszcze czegoś takiego nie widziałam serio. Do kogo tam wyzej co pisze ze wziełam to wszystko na powaznie polecam zapoznac sie z terminem sarkazm :) Moim zdaniem, o które ktoś sie pytał to faceci mieszczą sie w oficjalnej średniej. Ale jest też wersja ze durex który robił badania na temat seksualnosci polaków, zakłamał dane. I wszystkie odpowiedzi o wielkosci penisa były celowe zaniżane bo prezez wyżej wymienionej formy ma małego wacka :)

Gość eee no nie w Polsce tylko
w kafeterii, spokojnie , spadlas tylko z innego forum

Gość grzesiu ty nie byłes
" eee no nie w Polsce tylko w kafeterii, spokojnie , spadlas tylko z innego forum" ---- i własnie to jest istota tego forum jak i całego Twojego "zagadnienia" ;)

Autorko: Tutaj bardzo często wypisują samotne, niechciane kobiety. takie które tylko patrzą jak faceci umizgiwają się do ich kolezanek. Tutaj odreagowują swoje żale. jak chcesz znać rzeczywistość reprezentatywną, to lepiej poszukaj publicystyki z seksuologii lub psychologii

Ludzie nie bierzcie mnie za bardzo poważnie. Przecież to był żart z tych wszystkich lasek. Tylko pytanie po co pisać nie prawdę na forum ?

A co ma topik o puszystych wspólnego? Walka miedzy grubymi a chudymi była i będzie tego sie nie zmieni. Urzekla mnie twoja historia - a jesteś facetem czy kobietą? Bo to ważne czy jesteś tą mutantka czy tym mutantem. Ok, sa ludzie i ludziska! Wszystko sie zgadza. Są mniejsze i wieksze pochwy. Ale w takie cuda nie wierze :)

Gość kurdupel
genialny temat ... nalezy tez dodac ze kobiety kazdy temat i wpis biora bardzo na serio

Deska, ja tez jestem deskA ;) i też jestem sama i tez przegrałam zycie z kretesem ale czy to powód do wpędzania facetów w kompleksy? ;)

Nie czepiam sie \"puszystych\" - podałem jedynie przykład kobiet bojących się o oceną facetów. Tu tworzą takie topiki, a tam odpowiedzi bywają różne

A ja i tak uważam ze moze są amatorzy małych piersi i tacy którym jest to obojetne ale wiem jak faceci patrzą sie na mnie jak mam wieksze podniesione a jaki jest efekt jak zapomne ich załozyc :D A co w tym topiku o puszystych jest nie tak ? Posty na przemian o tym ze grube sa ok z tym o tym jakie to brzydkie. W moim zycoiu kilogramy prawie nic nie zmieniły byłam gruba sorry puszyta było zle schudłam bo sie uparłam i tez lipa ale troche mniejsza :D

Zreszta mi sie moje piersi podobaja czasem, kiedy np jestem przed okresem wtedy sa takie twardsze nabrzmiałe, są bardzo ok, az lubie je dotykac i z chęcia bym je komuś pokazała zeby taki widok sie nie marnował!

To że masz statystycznego nie znaczy ze nie jestem mutantka z pochwa po płuca.

Gość kurdupel
genialny temat ... nalezy tez dodac ze kobiety kazdy temat i wpis biora bardzo na serio