zagubiona w świecie złudzeń 0 Napisano Maj 3, 2007 Czy atrakcyjni fizyczni ludzie zdają sobie z tego sprawę, że są atrakcyjni i jak działają na innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowanalato Napisano Maj 3, 2007 raczej tak ja wiem,ze jestm brzydka- wiec jak ktos jest piekny z pewnoscia tez o tym wie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 3, 2007 jasne :) sama jestem ładna i wiem o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
= 0 Napisano Maj 3, 2007 Lusi, ale tak sama z siebie wiesz, czy Ci ktos powiedzial? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość powiedział Napisano Maj 3, 2007 patrząc na tyłek :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 3, 2007 ludzie mi to mówią :P a tak na serio to myślę że ładne osoby są swiadome urody tylko tak sciemniają :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ekspertka od d...y strony Napisano Maj 3, 2007 ladne kobiety sa mniej pewne siebie niż przeciętne a przystojni faceci bardziej pewni siebie niż przeciętni - Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość balbinkaa Napisano Maj 3, 2007 nie zawsze tak jest. nawet atrakcyjni fizycznie ludzie maja kompleksy i nie potrafia myslec ze sa postrzegani przez inne osoby jako ladne. rzecz siedzi w glowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nowanalato Napisano Maj 3, 2007 chyba rzeczuwisci od dupy strony :P bo z kobietami jest zupelnie odwrotnie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość timdirimdidi Napisano Maj 3, 2007 Czasami się czuję atrakcyjna a czasami nie, czasem nachalne spojrzenia mnie cieszą a czasem peszą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja ciekawa Napisano Maj 3, 2007 atrakcyjny człowiek to nie znaczy piękny! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak ja wiem Napisano Maj 3, 2007 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KaleidoStar 0 Napisano Maj 3, 2007 ja podobno jestem ladna,mam powodzenie i często mi się to uświadamia..ale nie znaczy to,że jestem bardziej pewna siebie.. Może ujmę to tak..wiem,że jestem ładna,ale nie zawsze w to wierzę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam nicku Napisano Maj 3, 2007 Najbardziej pewne sie siebie, swiadome swojej "urody" sa baaardzo przecietne dziewczyny albo takie zrobione, czyli super makijaz, ciuchy, fryzura itp. Takie naprawde ladne dziewczyny maja czesto kompleksy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam nicku Napisano Maj 3, 2007 *najbardziej pewne siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość timdirimdidi Napisano Maj 3, 2007 W takim razie jestem przeciętna i jedynie niektórzy mylą się twierdząc że jestem ładna....swoją drogą zawsze to podejrzewałam.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agivp Napisano Maj 4, 2007 ładne osoby wiedza o tym doskonale, ja uwazam ze jestem ladna widze sie w lusterku i ludzi mi to na kazdym kroku pokazuja w jakis sposób, albo poprostu mi to mówia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anyżówka * 2 Napisano Maj 4, 2007 nigdy nie jest sie dla wszystkich tak samo pieknym, brzydkim lub przecietnym. zawsze jedni ludzie widza w nas wiecej, inni mniej i tak naprawde to wiecie - nie to ladne, co ladne, tylko to, co sie komu podoba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach