Suzanka 0 Napisano Maj 18, 2007 Lancome - hypnose lekka nuta... przyjemny zapach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fdgdfg Napisano Maj 15, 2008 a co myslicie o tommy hilfiger __> true star (beyonce go reklamuje) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sklep_odziezowy_IMAGE Napisano Maj 15, 2008 Calvin Klein - CK one Summer bądź coś z KENZO. Ogólnie mistrzami świeżości są Calvin Klein i Kenzo z tymże kenzo ma bardziej kwiatowe niemniej jednaksa to zapachy typowo letnie. Lekkie kwiatowe nie męcza. Davidoff również jest dobrywm wyborem np. Cool Water. Pozdrawiam. Tak wogóle to zajmuję się sprzedażą markowych perfum więc jak coś trzeba to można się odezwać na maila :) W ofercie mam chyba wszystko :P PERFUMY.ELK@GMAIL.COM Towar rzeczjasna nowy nieużywany zafoliowany i oryginalny. Pozdrawiam i zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sklep_odziezowy_IMAGE Napisano Maj 15, 2008 U mnie Tommy Hilfiger True Star Woda perfumowana 100 ml za 180 zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chuda_jak_słomka Napisano Maj 15, 2008 ja polecę Amor Amor, kupiłam sobie na merlin.pl bo maja promocję na dzień matki i perfumy są tańsze o 40% :):):) http://merlin.pl/hb/promotion/Dzien_Matki/info.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sklep_odziezowy_IMAGE Napisano Maj 15, 2008 Takie ceny to ja mam bez promocji. Zapraszam GG 11565259 lub mail: perfumy.elk@gmail.com Produkty nowe, zafoliowane i oryginalne. Sprowadzane z Francji z hurtowni. Przykładowo: Calvin Klein - truth 100 ml EDP - 160 zł Cacharel Amor Amor EDT 100 ml - 200 zł Davidoff Cool Water EDT 100 ml - 150 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszona 0 Napisano Kwiecień 15, 2009 Osobiście tej wiosny i lata mam zamiar używać Calvin Klein CK One. Jest świeży i delikatny - taki jak lubię.Chyba najlepiej skomponowany ze wszystkich unisexów jakie znam.Moim zdaniem zapach bardziej kobiecy. Nie jest on przeznaczony dla prawdziwych mężczyzn, raczej dla metroseksualistów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość likto Napisano Kwiecień 16, 2009 ja uwielbiam fair away avonu Kocham,kocham,kocham Seksownie i waniliowo A faceci padaja jak muchy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martoska 0 Napisano Kwiecień 16, 2009 ja tez lubie fair away Tylko bardziej jesienia Szaliki i apaszki pachna zabojczo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Burberry Napisano Lipiec 28, 2009 Nie polecam burberry summer z edycji limitowanej. Kupiłam takie w fioletowej butelce, pachną krócej niż najtańszy szit. Szkoda kasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 27, 2015 Koniecznie musicie zerknąc na tą stronke http://cketernitynow-lovers.pl Jak wypełnicie ankiete to mozecie otrzymac flakon pieknych perfum CK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miyoshi Miyagi Next Allure Napisano Sierpień 27, 2015 Ja sobie kupiłam Miyoshi Miyagi Next Allure & More Rogue for women to oczywiście feromony i s idealne pod każdym względem :D Dla zainteresowanych podje link gdzie ja akurat kupiłam :) http://www.erotyczny24.pl/miyoshi-miyagi-next-allure-and-more-rogue-for-women-30-ml-p-2849.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 17, 2017 Ja na lato wolę jednak mgiełki do ciała :) w tym roku fajne zamówiłam na https://kontigo.com.pl/cialo/pielegnacja-ciala/mgielki-do-ciala.html one są takie fajne lekkie, odświeżające. No na lato sprawdzają sie wyśmienicie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2017 a może DOLCE & GABBANA - LIGHT BLUE? Mnie się one baaaardzo podobają, od dawna je zamawiam na goia.pl i idealnie spełniają swoją funkcję, polecam!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kamasa55 Napisano Kwiecień 27, 2018 o ja tez je lubie! ale kupiłam sobie rozlewane z perfumyinspirowane.pl - są trwałe, tańsze od oryginałów ...no i można różne ilości kupić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach